نگهداری لیمو ترش در فریزر برای مدت طولانی بدون تلخ شدن

نگهداری لیمو ترش در فریزر برای مدت طولانی بدون تلخ شدن

نگهداری لیمو ترش در فریزر لیمو ترش منبع ویتامین c است و در کنار بسیاری از غذاها از جمله کباب ها، سوپ ها …

نگهداری طولانی مدت سیر در کابینت بدون تغییر مزه

نگهداری طولانی مدت سیر در کابینت بدون تغییر مزه

نگهداری طولانی مدت سیر سیر یکی از مواد غذایی است که مدت طولانی نمی توان آن را تازه نگهداری کرد و پوک می …

مدل مانتو ژاکارد مزونی شیک و ساده برای بانوان خاص پسند

مدل مانتو ژاکارد مزونی شیک و ساده برای بانوان خاص پسند

مدل مانتو ژاکارد مزونی مدل مانتو ژاکارد مزونی یکی از مدلهای خاص و زیبا است که می تواند یک استایل فوق العاده شیک …

بلانچ کردن و کنسرو کردن نخود فرنگی

بلانچ کردن و کنسرو کردن نخود فرنگی مرحله به مرحله طرز تهیه کنسرو نخود فرنگی طرز استفاده از نخود فرنگی از بین بردن بوی نخود فرنگی طرز پوست کندن نخود فرنگی گرفتن تلخی نخود فرنگی علت سفت شدن نخود فرنگی بلانچ نخود فرنگی  نگهداری نخود پخته در فریزر

نخود فرنگی یک از خوشمزه ترین هایی است که حتما همه دوست دارید برای فصل های دیگر هم داشته باشید با بلانچ کردن و کنسرو کردن نخود فرنگی به صورت مرحله به مرحله می توانید این خوشمزه فسقلی را برای روزهای که دیگر در بازار موجود نیست فریزر کنید این مطلب را در سایت داجان مطالعه کنید.

بلانچ کردن و کنسرو کردن نخود فرنگی

مرحله اول

در ابتدا نخود فرنگی ها را از غلاف خارج می کنیم و می شوییم سپس یک قابلمه را پر از آب می کنیم و می گذاریم به جوش برسد یک قاشق نمک و دو قاشق سرکه به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

در این مرحله نخود فرنگی را به قابلمه می افزاییم و برای یک تا دو دقیقه اجازه می دهیم در آبجوش بجوشد بیشتر نباید در آب جوش بماند زیرا نخودها چروک می شود سپس آبکش کنید.

مرحله سوم

آبی که آبکش کردید را دور نریزید. در ظرفی آب و یخ بریزید و نخود فرنگی های آبکش شده را داخل آن بلافاصله بریزید و برای ۳ دقیقه اجازه دهید در آب یخ بماند تا شوک به آنها وارد شود و سبز بمانند.

مرحله چهارم

آب سرد باعث ایجاد شوک در نخودها می شود و باعث می شود رنگ سبز و خوشرنگ نخودها تغییر نکند. نخود فرنگی ها را داخل شیشه تمیز و خشک بریزید و از آبی که آبکش کردید روی آنها بریزید.

مرحله پنجم

منظور از آب، آب کشی همان آبی است که نخودها در آن جوشیده بودند. حتما درب ظرفی که نخودها را می ریزید فلزی باشد همه نخودها را داخل ظرف های شیشه ای بسته بندی و آماده کنید.

مرحله ششم

در این مرحله بطری ها را داخل قابلمه پر از آب قرار می دهیم که روی حرارت قرار گرفته است و تا نیم ساعت در آن بماند سپس خارج می کنیم و برای ۱۲ تا ۲۰ ساعت شیشه را وارونه می گذاریم.

مرحله هفتم

سپس می توانید از شیشه ها استفاده کنید یا در یخچال یا فریزر نگهداری نمایید و برای فصلهای دیگر که نخود فرنگی موجود نیست نخود فرنگی را با طعم و رنگ عالی و تازه داشته باشید.

مرحله هشتم

نخود فرنگی را می توانید برای غذاهایی مثل ماکارونی، مرغ، پلو نخود فرنگی، تزئین سالاد و خیلی از غذاهای دیگر و حتی به صورت پخته و نمک زده استفاده نمایید که طعم و رنگ خوبی به غذا می دهد.

نکات بلانچ و کنسرو کردن نخود فرنگی

فواید بلانچ کردن

بلانچ کردن باعث می شود که یک سری آنزیم هایی که داخل سبزیجات هستند بر اثر شوک حرارتی از بین برود و این کمک می کند که طعم و رنگ سبزیجات حتی در مدت طولانی ثابت بماند. چون حرارتی که می بیند در بلانچ کردن بسیار کم است مواد مغذی نخود فرنگی ها از بین نمی رود.

درب شیشه

درب شیشه حتما باید فلزی باشد حتما باید کاملا تمیز و خشک باشد و اگر ذره ای آب داخل کنسرو رود ماندگاری آن از بین می رود از شیشه های کوچک استفاده کنید که زودتر مصرف شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.