طرز تهیه خلال پوست پرتقال خانگی برای قیمه نثار
طرز تهیه پودر پیاز و پیاز خشک در خانه به روش مدرن و سنتی
طرز تهیه پودر پیاز و پیاز خشک یکی از ادویه هایی که در منزل می توانید آماده کنید پودر پیاز است این پودر …
مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403
مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …
طرز تهیه گوجه خشک خانگی خوشمزه مدل بازاری
طرز تهیه گوجه خشک گوجه خشک خانگی دارای خواص بسیاری است و می توند جایگزین مناسبی برای رب های صنعتی باشد برای دیدن …
طرز تهیه خلال پوست پرتقال
پرتقال میوه پرخاصیت و خوشمزه و سرشار از ویتامین سی است که حتی پوستش برای آشپزی کاربرد دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خلال پوست پرتقال خانگی برای قیمه نثار در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم خلال پوست پرتقال | |
پرتقال | یک کیلو |
کره یا روغن مایع | کمی |
شکر | دو قاشق غذاخوری |
لیمو | یک عدد |
طرز تهیه خلال پوست پرتقال
مرحله اول
برای درست کردن خلال پوست پرتقال ابتدا پوست پرتقال ها را نازک بکنید به صورتی که تا جای امکان از سفیدی پوست برش نزنید اگر سفیدی هم برش زده بودید با رنده ریز سفیدی ها را جدا کنید.
مرحله دوم
پوست پرتقال ها را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم بعد از این که همه پوست ها خلال شدند در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله سوم
آب درون قابلمه که به جوش آمد خلال پرتقال ها را داخلش می یزیم و بعد از سه دقیقه آبکش می کنیم این کار را ۵ تا ۶ بار بسته به تلخی پوست پرتقال انجام دهید تا کاملا تلخی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
سپس در تابه کره یا روغن مایع می ریزیم و خلال پوست پرتقال را داخلش تفت می دهیم و شکر می پاشیم روی خلال ها و تفت می دهیم تا شکر آب شود و خلال ها طلایی شوند.
مرحله پنجم
در انتها روی خلال پوست پرتقال آب یک لیمو را گرفته و می ریزیم و هم می زنیم و اجاق گاز را خاموش می کنیم خلال پوست پرتقال ما آماده است و می توانید در غداهای خود استفاده نمایید.
خلال پوست پرتقال برای چی خوبه؟
خلال پوست پرتقال را برای انواع غذاها مثل انواع پلو یا دسر و غذاهای محلی مانند قیمه نثار و مرصع پلو می توانید استفاده کنید و ظاهر و طعم بهتری به غذای خود بدهید.