طرز تهیه خلال پوست پرتقال خانگی برای قیمه نثار
مدل مانتو ژاکارد جدید مجلسی از شیک ترین مزون های اینستا
مدل مانتو ژاکارد جدید مدل مانتو ژاکارد جدید پیشنهاد امروز ما به شماست این مدل مانتو بسیار خاص و زیباست و زیبایی آن …
طرز تهیه پودر چای ماسالا خوشمزه و فوری به روش کافه ها
طرز تهیه پودر چای ماسالا چای ماسالا از نوشیدنی های مفید، پر ادویه و محبوب هندی می باشد که امروزه در سراسر دنیا …
ترکیب سبزی های مخصوص هر غذا را بدانید
ترکیب سبزی های مخصوص هر غذا شاید برای شما هم بارها پیش آمده که خواستید سبزی بخرید و نمی دانستید که ترکیب سبزی …
طرز تهیه خلال پوست پرتقال
پرتقال میوه پرخاصیت و خوشمزه و سرشار از ویتامین سی است که حتی پوستش برای آشپزی کاربرد دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خلال پوست پرتقال خانگی برای قیمه نثار در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم خلال پوست پرتقال | |
پرتقال | یک کیلو |
کره یا روغن مایع | کمی |
شکر | دو قاشق غذاخوری |
لیمو | یک عدد |
طرز تهیه خلال پوست پرتقال
مرحله اول
برای درست کردن خلال پوست پرتقال ابتدا پوست پرتقال ها را نازک بکنید به صورتی که تا جای امکان از سفیدی پوست برش نزنید اگر سفیدی هم برش زده بودید با رنده ریز سفیدی ها را جدا کنید.
مرحله دوم
پوست پرتقال ها را روی تخته آشپزخانه می گذاریم و به صورت خلال های نازک برش می زنیم بعد از این که همه پوست ها خلال شدند در یک قابلمه آب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله سوم
آب درون قابلمه که به جوش آمد خلال پرتقال ها را داخلش می یزیم و بعد از سه دقیقه آبکش می کنیم این کار را ۵ تا ۶ بار بسته به تلخی پوست پرتقال انجام دهید تا کاملا تلخی آن گرفته شود.
مرحله چهارم
سپس در تابه کره یا روغن مایع می ریزیم و خلال پوست پرتقال را داخلش تفت می دهیم و شکر می پاشیم روی خلال ها و تفت می دهیم تا شکر آب شود و خلال ها طلایی شوند.
مرحله پنجم
در انتها روی خلال پوست پرتقال آب یک لیمو را گرفته و می ریزیم و هم می زنیم و اجاق گاز را خاموش می کنیم خلال پوست پرتقال ما آماده است و می توانید در غداهای خود استفاده نمایید.
خلال پوست پرتقال برای چی خوبه؟
خلال پوست پرتقال را برای انواع غذاها مثل انواع پلو یا دسر و غذاهای محلی مانند قیمه نثار و مرصع پلو می توانید استفاده کنید و ظاهر و طعم بهتری به غذای خود بدهید.