طرز تهیه روغن حیوانی خانگی بدون بو از دنبه

طرز تهیه روغن حیوانی خانگی بدون بو از دنبه

طرز تهیه روغن حیوانی روغن حیوانی در بسیاری از غذاهای محلی کاربرد دارد و طعم خاص و بی نظیری به غذا می دهد …

طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه لیمو خشک ورقه ای خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه لیمو خشک لیمو خشک یک چاشنی ترش و خوشمزه است که همراه چای و در طبخ بعضی غذاها کاربرد دارد، برای …

چیدمان جهیزیه عروس اینستا شیک با دیزاینی فوق العاده خاص

چیدمان جهیزیه عروس اینستا شیک با دیزاینی فوق العاده خاص

چیدمان جهیزیه عروس اینستا چیدمان جهیزیه عروس اینستا را برای نو عروسانی آورده ایم که به زودی به خانه خود می روند چیدمان …

طرز تهیه قارچ خشک اسلایسی

طرز تهیه قارچ خشک اسلایسی خانگی طرز تهیه قارچ خشک شده قارچ خشک طرز تهیه پودر قارچ طرز تهیه قارچ اسلایس شده اسلایس قارچ چیست  قارچ اسلایس شده

یکی از مواد غذایی خوشمزه و پرطرفداری که در بسیاری از غذاها استفاده می کنیم قارچ است اما همان طور که می دانید قارچ را برای مدت زیادی نمی توانید تازه نگهداری کنید پس می توانید از قارچ خشک شده استفاده کنید که همان خواص قارچ تازه را دارد در مطلب طرز تهیه قارچ خشک اسلایسی خانگی در سایت داجان در مورد این که چه طوری قارچ خشک شده را در خانه آماده کنید صحبت شده است.

طرز تهیه قارچ خشک خانگی

قارچ خشک چیست؟

قارچ یک ماده غذایی مغذی و کم کالری است که منبع بسیار خوبی از فیبر و اسیدهای اشباع نشده است و جالب است بدانید که حاوی ویتامین D، سلنیوم و آنتی اکسیدان هایی هستند که از پوست شما محافظت می کنند. قارچ خشک همان قارچ تازه است که خاصیت هایش برای مدت بیشتری حفظ شده و می توانید برای مدت بیشتری بدون نگرانی از خراب شدن از آن استفاده نمایید. این ماده غذایی را هم برای طبخ غذا و هم برای تزئین سوپ و پیتزا می توانید استفاده نمایید یا آن را آسیاب کنید و پودر قارچ تهیه کنید.

 مرحله اول

برای درست کردن قارچ خشک شده ابتدا با دستمال تمیز پوست قارچ ها را تمیز کنید یا پوست نازک آن را به آرامی با کارد جدا کنید به هیچ عنوان قارچ ها را نشویید زیرا ممکن است مانع خشک شدن شود.

مرحله دوم

چون رطوبت مانع از خشک شدن صحیح قارچ ها می شود سپس قارچ را روی تخته آشپزخانه قرار داده و با کارد به صورت اسلایس های نازک برش بزنید اگر لایه ها ضخیم باشند دیرتر خشک می شوند.

مرحله سوم

سپس یک سینی بردارید و روی آن یک پلاستیک بگذارید و قارچ ها را روی آن با فاصله کمی بچینید می توانید از یک سبد هم استفاده کنید تا زیر قارچ ها هم هوا بخورد و زودتر خشک شوند.

مرحله چهارم

می توانید آنها را در خانه جلوی هوای پنکه یا کولر خشک کنید و هر چند ساعت یک بار آن ها را برعکس کنید تا کاملا خشک شوند بعد از دو تا سه روز قارچ ها کاملا خشک می شوند.

مرحله پنجم

از یک روش دیگر هم می توانید برای خشک کردن اسلایس های قارچ استفاده کنید آن هم در فر گذاشتن است برای این کار فر را روی دمای ۱۵۰ درجه بگذارید قارچ ها را داخل سینی فر بچینید.

مرحله ششم

سینی را داخل فر قرار دهید و چند باری از فر خارج کنید و اگر رطوبتی روی آن ها دیدید خشک کنید و قارچ ها را برگردانید و داخل فر بگذارید این کار را چند بار باید انجام دهید تا قارچ خشک شود.

نکات نگهداری قارچ خشک

برای نگهداری قارچ های که خشک کرده اید یک ظرف را تمیز بشویید و بگذارید کاملا خشک شود قارچ خشک را داخل آن بریزید و درش را محکم ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید و دقت کنید اصلا هوا داخل شیشه نرود.

قارچ خشک مناسب چه کسانی است؟

کسانی که دوست دارند در غذا قارچ را مصرف کرده و از طعم و خواص آن ها استفاده کنند اما بچه ها قارچ ها را از داخل غذا جدا می کنند، می توانند قارچ خشک شده را پودر کرده و در غذا استفاده نمایند.

 طرز استفاده از قارچ خشک

قارچ خشک را می توانید به جای قارچ تازه در انواع غذاها مثل پیتزا، پیراشکی، سمبوسه، ماکارونی و انواع سوپها استفاده نمایید یا برای تزئین غذاها استفاده کنید که ظاهر زیبایی به آن می بخشد و در کنار آن طعم و مزه خاصی هم به غذای شما می دهد.

خواص قارچ خشک

استفاده مداوم از قارچ در وعده های غذایی شما را از خطر ابتلا به پوکی استخوان، درد مفاصل و کاهش تحرک در امان نگه می دارد و احتمال آن را کاهش می دهد. قارچ از نگاه طب سنتی حاوی طبع سرد و ‌تر است و کالری موجود در ۱۰۰ گرم قارچ ۲۲ کالری می باشد و همان طور که می بینید بسیار کم کالری می باشد. جالب است بدانید که قارچ کلسترول و چربی ندارد و میزان کربوهیدراتش هم کم می باشد پس مقدار زیادی پروتئینِ کم‌ چرب به بدنتان می‌ رساند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.