چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم

چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم

 آشپزی سریع آشپزی به معنای واقعی کلمه یک هنر است که با دستهایت عاشقانه غذایی را بپزید که دیگران از خوردنش لذت ببرند در …

مدل مانتو جدید و به روز شیک و دخترانه برای خانم های خوش تیپ

مدل مانتو جدید و به روز شیک و دخترانه برای خانم های خوش تیپ

مدل مانتو جدید و به روز مدل مانتو جدید و به روز یک از انتخاب های شیک و با کلاس است که می …

لیست غذاهای نونی خوشمزه برای شام و ناهار

لیست غذاهای نونی خوشمزه برای شام و ناهار

لیست غذاهای نونی شاید برای شما هم پیش آمده که دوست داشته اید که یک غذای نونی برای ناهار یا شام آماده کنید …

طرز تهیه سس بشامل

طرز تهیه سس بشامل خانگی مرحله به مرحله طرز تهیه سس بشامل بدون خامه   طرز تهیه سس بشامل برای یک بسته لازانیا  طرز تهیه سس بشامل لازانیا  طرز تهیه سس بشامل برای پاستا  طرز تهیه سس بشامل برای 4 نفر  طرز تهیه سس بشامل 

سس بشامل یک سس خوشمزه و ساده است که برای بسیاری از غذاها به ویژه لازانیا استفاده می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس بشامل خانگی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم سس بشامل
شیر۲ پیمانه
زرده ی تخم مرغ درصورت دلخواه۱ عدد
کره ی مارگارین گیاهی۵۰ گرم
آرد۵۰ گرم
روغن مایع۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
جوز هندی و فلفل سیاه و نمکبه میزان لازم

طرز تهیه سس بشامل

مرحله اول

برای درست کردن سس بشامل ابتدا کره ی مارگارین گیاهی و روغن مایع را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید از کره معمولی هم می توانید استفاده نمایید.

مرحله دوم

صبر کنید تا کره باز شود و از حالت جامد خارج گردد سپس آرد را روی آن الک نمایید و حدود دو دقیقه آن را روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود سپس اجاق گاز را خاموش کنید و شیر را کم کم اضافه نمایید.

مرحله سوم

بعد از افزودن شیر به مایع سس بشامل دوباره قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مرتب مایع را هم بزنید تا شبیه یک فرنی نسبتا شل شود سپس زرده تخم مرغ را می افزاییم و حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله چهارم

افزودن زرده تخم مرغ کاملا دلخواه است و الزامی نیست می توانید جوز هندی و فلفل سیاه و نمک به سس بیافزایید تا طعم بهتری بگیرد و تا لحظه آخر سس را هم بزنید تا یکدست شود.

نکات سس بشامل

بهتر است از قابلمه استیل و سنگین برای درست کردن سس بشامل استفاده کنید می توانید سس را رقیق تر آماده کنید چون بعد از آماده شدن غلیظ تر می شود.

موارد استفاده سس بشامل

سس بشامل را برای لازانیا و بسیاری از غذاهای گوشتی می توانید استفاده کنید در لازانیا سس بشامل بسیار مهم است زیرا مانع خشک شدن ورقه های لازانیا می شود.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.