طرز تهیه سس پستو خوشمزه خانگی به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو خوشمزه خانگی به روش ایتالیایی

طرز تهیه سس پستو سس پستو یک سس خوشمزه و کاربردی است که برای بسیاری از غذاها از جمله پیتزا استفاده می شود …

نکات آشپزی حرفه ای و جذاب برای تازه کارها

نکات آشپزی حرفه ای و جذاب برای تازه کارها

نکات آشپزی حرفه ای برای آشپزی در منزل رعایت نکات حرفه ای به شما کمک می کند تا به نتیجه و طعم بهتری …

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

بهترین قسمت گوشت گوسفندی

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت قورمه سبزی بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای آبگوشت گرانترین قسمت گوشت گوسفندی بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب چنجه بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای چرخ کرده گوشت سردست گوسفندی برای چی خوبه The best part of the mutton

یکی از اصلی ترین غذاهای ایرانی ها خورشت ها هستند که تقریبا در همه آن ها از گوشت استفاده می شود گوشت گوسفندی گرم است و طعم دلپذیری به انواع غذاها می دهد، برای مشاهده بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت قورمه سبزی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

بهترین قسمت گوشت

بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای خورشت قورمه سبزی بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای آبگوشت گرانترین قسمت گوشت گوسفندی بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای کباب چنجه بهترین قسمت گوشت گوسفندی برای چرخ کرده گوشت سردست گوسفندی برای چی خوبه The best part of the mutton

بهترین قسمت گوشت برای خورشت

گوشت ران گوسفند

اکثر افراد فکر می کنند گوشت گوسفند برای خورشت مناسب نیست چون در آن آب می شود و سایز گوشت کوچک می گردد اما اگر قسمت درستی از گوشت را انتخاب کنند هم غذای خوشمزه تری دارند و هم گوشت در غذا آب نمی شود  جالب است بدانید که قسمت ران گوسفند سفت و بدون چربی است و تقریبا خشک است این قسمت برای خورشت قورمه سبزی، قیمه و بادمجان عالی است البته اگر بره باشد مناسب خورشت نیست و زود آب می شود.

گوشت ماهیچه گوسفند

ماهیچه گوشت خالص و بدون چربی است این قسمت از گوشت گوسفند دیرپز و لعاب دار است و برای پخت خورش بامیه، کرفس و به آلو گزینه فوق العاده ای است.

گوشت سردست گوسفندی

گوشت سردست نیز برای استفاده در خورش گزینه مناسبی است این قسمت تشکیل شده از دست و دنده ها و یک سوم گردن که می تواند انتخاب درستی برای استفاده در خورش ها باشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 28 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.