طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه

طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه

طرز تهیه کشمش پلویی کشمش یک ماده غذایی پر خاصیت است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود این ماده غذایی خوشمزه …

فریز کردن باقالی + مدت زمان نگهداری باقلا پخته در فریزر

فریز کردن باقالی + مدت زمان نگهداری باقلا پخته در فریزر

فریز کردن باقالی یکی از سبزیجاتی که فقط دوره محدودی در بازار موجوده باقالی است برای استفاده از آن می توانید باقالی را …

مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …

کپک نزدن رب گوجه فرنگی

راهکار کپک نزدن رب گوجه فرنگی+ علت کپک رب رب گوجه کپک زده را چکار کنیم  علت کپک زدن گوجه فرنگی  رب کپک زده کپک گوجه فرنگی  آب گوجه کپک زده را چکار کنیم

یکی از چاشنی معروف هر آشپزخانه ای رب است رب در انواع مختلفی تولید می شود و رب گوجه فرنگی یکی از پر کاربردترین آن هاست ولی مشکلی که اغلب بانوان با آن روبه رو می شوند کپک زدن رب است چرا رب بعد از باز شدن بسته اش در مدت کوتاهی دچار کپک زدکی می شود و راه چاره چیست، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله راهکار کپک نزدن رب گوجه فرنگی+ علت کپک رب در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم برای کپک نزدن رب
روغنیک قاشق
شیشه تمیزیک عدد

کپک نزدن رب گوجه فرنگی

علت کپک زدن رب و مواد غذایی

رب گوجه فرنگی در بسیاری از غذاهای ایرانی از جمله خورش ها و خوراک ها کاربرد دارد و متاسفانه از زمانی که درب قوطی باز می شود فرصتی برای رشد کپک ها ایجاد می شود و با کمی سهل انگاری تمام رب غیر قابل استفاده خواهد شد، سوال اینجاست که علت ایجاد کپک روی مواد غذایی چیست؟ کپک ها در محلی که رطوبت باشد رشد می کنند وقتی درب رب را باز می کنیم و از قاشق خیس استفاده می نماییم رطوبت را به داخل قوطی آورده ایم و اجازه رشد کپک را داده ایم پس اصل مهم این است که هنگام استفاده از رب همیشه از قاشق تمیز استفاده نماییم.

راهکار برای کپک نزدن رب

برای این که رب شما کپک نزند و قابل استفاده باشد باید وقتی قوطی رب را باز می کنید تمام رب را به یک شیشه تمیز و خشک منتقل نمایید سپس روی آن یک قاشق روغن بریزید روغن مانع نفوذ هوا و رطوبت می شود و رب سالم می ماند.

کپک نزدن رب خانگی

در زمان مادر بزرگها همه در خانه رب می پختند و رب به شکل قوطی در بازار رایج نبود اگر دوست دارید رب را در منزل درست کنید باید به این نکات پخت رب توجه نمایید در ابتدا باید رب را در هر ظرفی ریختید روی آن روغن بریزید تا از کپک زدگی محافظت شود در زمان پخت رب از نمک بیشتری استفاده نمایید زیر نمک کمک می کند که رب خراب نشود نگران شور شدن غذا نباشید در هنگام پخت به این نکته دقت کنید که رب شما خوش نمک است و مقدار نمک غذا را بر این اساس تنظیم کنید و مقدار کمتری نمک استفاده نمایید.

راهکار کپک نزدن رب گوجه فرنگی+ علت کپک رب رب گوجه کپک زده را چکار کنیم  علت کپک زدن گوجه فرنگی  رب کپک زده کپک گوجه فرنگی  آب گوجه کپک زده را چکار کنیم

کپک گوجه خطرناک است؟

در زمانی که کپک روی رب است خیلی از افراد روی رب را برداشته و بقیه آن را مصرف می کنند که این کار درستی نیست و شاید دیده نشود ولی کپک به تمام لایه ها نفوذ کرده است و عاقلانه نیست که از این رب استفاده شود و می تواند باعث مسمومیت شود البته شاید این موارد بسیار نادر باشند و کمتر کسی نسبت به رب گوجه کپک زده حساسیت داشته باشد ولی سلامتی مهمتر از آن است که بخواهیم ریسک کنیم.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.