مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …

انواع پیاز و موارد مصرف آن در آشپزخانه و پخت و پز

انواع پیاز و موارد مصرف آن در آشپزخانه و پخت و پز

انواع پیاز و موارد مصرف آن ما انواع مختلفی از پیازها را داریم که هر کدام برای استفاده متفاوتی مناسب است برخی پیازها …

نکات اولیه آشپزی آسان که شما را آشپز بهتری می کند

نکات اولیه آشپزی آسان که شما را آشپز بهتری می کند

آشپزی آسان همه ما به دنبال بهتر شدن در هر زمینه ای که فعالیت می کنیم هستیم در مطلب نکات اولیه آشپزی آسان …

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی خانگی و سالم برای املت طرز تهیه کنسرو گوجه برای زمستان طرز تهیه کنسرو گوجه درسته طرز تهیه پوره گوجه فرنگی نگهداری پوره گوجه فرنگی در شیشه کنسرو گوجه فرنگی ترکیه کنسرو گوجه فرنگی

گوجه فرنگی در بعضی فصول با قیمت مناسب تری موجود است می توانید کنسرو گوجه فرنگی خانگی آماده کنید و برای همه فصول استفاده نمایید و برای تهیه غذاهایی مثل املت یا خورش هایی که گوجه لازم دارند استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی خانگی و سالم در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم کنسرو گوجه فرنگی
گوجه فرنگییک کیلو
سیردو جبه
فلفل تند یا شیرینچند عدد
روغن مایعمقداری
نمکبه مقدار لازم

طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی

مرحله اول

در ابتدا برای درست کردن کنسرو، گوجه فرنگی ها را تمیز بشویید سپس یک علامت به علاوه با چاقو روی پوست آن ها به وجود بیاورید آب را به جوش برسانید و گوجه ها را داخل آن قرار دهید.

مرحله دوم

بعد از ده دقیقه از آب جوش خارج کنید و داخل آب سرد که قالب یخ دارد بیاندازید با این کار به گوجه فرنگی شوک وارد می شود و پوستش به راحتی کنده می شود همه گوجه ها را پوست بگیرید.

مرحله سوم

گوجه ها را روی تخته آشپزخانه برش بزنید و داخل تابه بریزید تا بپزد کمی هم فلفل تند یا شیرین خرد می کنیم و می افزاییم البته دلخواه است و به ذائقه شما بستگی دارد.

مرحله چهارم

سیرها را هم رنده کنید یا ریز خرد کرده و می افزاییم وقتی گوجه ها کمی علیظ شدند و شروع به قل زدن کردن نمک و کمی روغن مایع می افزاییم و مقداری صبر می کنیم تا غلیظ تر شود.

مرحله پنجم

سپس در شیشه ای تمیز همان طور که روی گاز است منتقل می کنیم و سریع درب ظرف را می بندیم و برای یک شب تا صبح می گذاریم وارونه بماند صبح دقت کنید که نشتی نداشته باشد.

مرحله ششم

کنسرو ها که سرد شده می توانید به حالت وارونه یا معمولی در کابینت نگهداری کنید و برای صبحانه املت های خوشمزه و سریع بپزید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

نکات کنسرو گوجه فرنگی

درب شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بجوشانید تا حسابی تمیز شوند و خشک کنید شیشه ها هم باید کاملا تمیز و خشک باشند، حتما از ظرف شیشه ای استفاده کنید و از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید نکته قابل توجه این است که روغن را حذف نکنید باعث خوشرنگی کنسرو گوجه فرنگی می شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.