جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی

جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی

جدیدترین شینیون مو جدیدترین شینیون مو را از به روز ترین کالکشن های روز  اروپایی برای خانم های خوش سلیقه گردآوری کرده ایم، …

تازه نگه داشتن میوه در یخچال + نگهداری میوه به مدت طولانی

تازه نگه داشتن میوه در یخچال + نگهداری میوه به مدت طولانی

تازه نگه داشتن میوه مشغله زیاد معمولا با ما اجازه نمی دهد تا هر روز به خرید برویم پس باید میوه و سبزیجات …

طرز تهیه پودر انبه خانگی و مخصوص برای سس فلافل

طرز تهیه پودر انبه خانگی و مخصوص برای سس فلافل

طرز تهیه پودر انبه یکی از سس های خوشمزه مخصوص فلافل سس انبه است که با پودر انبه ساخته می شود که می …

طرز تهیه پودر بادمجان

طرز تهیه پودر بادمجان خانگی خوشمزه و سالم کاربرد پودر بادمجان طرز تهیه خورش بادمجان خشک شده طرز تهیه بادمجان خشک شده طریقه خشک کردن بادمجان برای ترشی  طرز خشک کردن بادمجان برای دلمه بادمجان خشک شده 

بادمجان یکی از صیفیجات خوشمزه و پر از خاصیت است اگر به غذاهای بادمجانی علاقه دارید می توانید با پودر بادمجان عطر و طعم قوی تری به آن بدهید آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پودر بادمجان را در سایت داجان دنبال کنید.

طرز تهیه پودر بادمجان خانگی

مرحله اول

برای خشک کردن بادمجان ابتدا بادمجان ها را بشویید و تمیز کنید سپس در یک آبکش بگذارید تا آبش برود و روی تخته آشپزخانه همه بادمجان ها را به شکل گرد یا نواری برش بزنید.

مرحله دوم

سپس روی یک پارچه تمیز و در حالت بهتر روی یک سبد ورقه های بادمجان را بچینید به طوری که روی هم انباشته نشوند و با هم فاصله داشته باشند و در معرض نور خورشید در هوای آزاد بگذارید.

مرحله سوم

روزی یک بار بادمجان ها را زیر و رو کنید تا زیر آن ها هم هوا بخورد و خشک شود البته اگر در سبد چیده باشید گردش هوا در زیر آن ها هم اتفاق می افتد و بادمجان ها سریعتر خشک می شوند.

مرحله چهارم

بعد از چند روز با توجه به ضخامت و نازکی، بادمجان ها خشک می شوند و می توانید آن ها را جمع کنید می توانید از بادمجان های خشک در غذا استفاده کنید یا این که با آسیاب پودر کنید.

مرحله پنجم

برای آسیاب کردن ورقه های بادمجان اول مطمئن شوید که کاملا خشک شده است چون اگر رطوبت داشته باشد بعد از پودر شدن کپک می زند و دیگر نمی توانید از آن استفاده کنید.

مرحله ششم

بعد از آسیاب کردن پودر بادمجان را در ظرف در بسته در جای خشک و خنک نگهداری کرده و برای غذاهای بادمجانی مثل کشک بادمجان، میرزاقاسمی، خورش بادمجان استفاده نمایید.

خواص پودر بادمجان

پودر بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است و یک منبع ضد ویروسی مفید است. جالب است بدانید که پودر بادمجان منبع غنی از آنتی اکسیدان می باشد و می تواند از رشد سلول های سرطانی و پیری زودرس جلوگیری نماید. قابل توجه است که این حجم از آنتی اکسیدان سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از ایجاد سرماخوردگی یا آنفولانزا جلوگیری می نماید. همچنین پودر بادمجان سرشار از آهن است و می تواند در رفع کمبود آهن به خصوص در خانم ها موثر باشد. یکی دیگر از خواص پودر بادمجان این است که شما ضمن بهره بردن از خواص و طعم بادمجان، از روغن بسیار کمتری در غذا استفاده خواهید کرد. در نتیجه کلسترول خون شما در معرض آسیب کمتری قرار خواهد گرفت.

کاربرد پودر بادمجان

از پودر بادمجان می توانید در هر غذایی که بادمجان دارد استفاده نمایید و طعم و عطر آن را قوی تر و خوشمزه تر کنید. همچنین می توانید از پودر بادمجان در تهیه بورانی بادمجان نیز استفاده کنید. در انواع خورش مانند قیمه یا خورش بادمجان، سالاد سبزیجات، میرزاقاسمی یا کشک و بادمجان نیز می توانید از این پودر خوشمزه استفاده کرد. پودر بادمجان لعاب کمی به غذا می دهد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 20 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.