اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری

اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری

اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری برای هر بانویی بسیار مهم است که در امر آشپزی سرآمد باشد پس لازم است که …

میکاپ عربی عروس اینستاگرام شیک از میکاپ آرتیست های مطرح

میکاپ عربی عروس اینستاگرام شیک از میکاپ آرتیست های مطرح

میکاپ عربی عروس اینستاگرام میکاپ عربی عروس یکی از خاص ترین مدل های آرایش است که تمرکز اصلی روی آرایش چشم هاست که …

طرز تهیه زعفران دم کرده خوشرنگ با یخ

طرز تهیه زعفران دم کرده خوشرنگ با یخ

طرز تهیه زعفران دم کرده روش دم کردن زعفران یکی از ترفندهای مهمی است که باعث می شود زعفران بیشتر رنگ دهد و …

آشپزی آسان

نکات اولیه آشپزی آسان که شما را آشپز بهتری می کند نکات کوتاه آشپزی   نکات آشپزی خوشمزه   نکات اولیه آشپزی   نکات آشپزی و خانه داری   اصول آشپزی   نکات آشپزی    چگونه سریع آشپزی کنیم   نکات جدید اشپزی

همه ما به دنبال بهتر شدن در هر زمینه ای که فعالیت می کنیم هستیم در مطلب نکات اولیه آشپزی آسان که شما را آشپز بهتری می کند به نکات آشپزی اشاره می کند که لازمه کار هر کدبانویی است این مطلب را در سایت داجان دنبال کنید.

نکات اولیه آشپزی آسان

ترک خوردن سیب زمینی آب پز

در زمان پخت سیب زمینی آب پز معمولا سیب زمینی ها ترک می خورند برای اینکه مانع این کار شوید در آبی که سیب زمینی را می پزید نمک بریزید دیگر ترک نمی خورند.

برش کاهو با دست

زمانی که با چاقو کاهو را برش میدهیم کناره های کاهو تغییر رنگ می دهند بهتر است به جای استفاده از کارد یا قیچی با دست آن را تکه تکه کنید و در سالاد استفاده کنید تا تغییر رنگ ندهد.

آب مرغ با سبزیجات

اگر در زمان طبخ غذا متوجه شدید که میزان آب مرغ یا سبزیجات زیاد است آن را دور نریزید در قالب یخ قرار داده و در زمان پخت سوپ و خورش استفاده کنید هم طعم بهتری غذا می گیرد و هم از خاصیت آن استفاده می شود.

تشخیص تخم مرغ سالم

در کاسه ای مقداری آب سرد بریزید و تخم مرغ را داخلش بیاندازید اگر تخم مرغ سالم باشد ته ظرف می رود ولی اگر مانده باشد روی ظرف می آید که بهتر است از آن استفاده نکنید.

ماندگاری قهوه

برای این که بتوانید قهوه را برای مدت بیشتری استفاده کنید آن را در ظرف درداری ریخته و در یخچال قرار دهید با این کار ماندگاری قهوه بیشتر می شود.

کش آمدن پنیر پیتزا

همه دوست داریم در زمان سرو پیتزا کش آمدن پنیر آن را ببینم با این راهکار پنیر پیتزا کش دار می شود بعد از این که پنیر را روی پیتزا یا هر غذای دیگری ریختید کمی آب روی آن اسپره کنید و از نتیجه لذت ببریید.

جوش آمدن سریعتر آب سماور

اگر عجله دارید که آب سماور جوش بیایید ابتدا تا نصف سماور را پر کنید وقتی آب گرم شد بعد بقیه سماور را از آب پر کنید.

نگه داری از ادویه ها

هیچ گاه ادویه ها را در قفسه بالای گاز نگهداری نکنید زیرا گرما باعث می شود عطر و طعم خود را از دست بدهند ترجیحا ادویه ها را در جای سرد و خنک قرار دهید.

تست تازگی سوسیس

سوسیس و کالباس به عنوان غذاهای سالم معرفی نمی شوند ولی از آن دسته غذاها هستند که هرچند وقت یک بار ممکن است هوس کنید پس سعی کنید به مقدار کم مصرف کنید برای این که مطمئن شوید سوسیس تازه است یا نه انگشت سبابه خود را روی آن فشار دهید اگر جای انگشت شما بماند سوسیس تازه نیست.

جدا شدن کیک از قالب

اگر شیرینی و یا کیک شما از قالب خارج نمی شود یک دستمال را داخل آب خیلی داغ فرو کرده و دور تا دور ظرف قالب بپیچید چند دقیقه زمان بدهید سپس به راحتی کیک از قالب جدا می شود.

ته دیگ خوشمزه

برای یک ته دیگ خوشمزه نان را کمی خیس کنید تا به ته قابلمه و برنج ها نچسبد برای طعم بهتر می توانید به روغن ته قابلمه کمی زعفران و نمک اضافه کنید یا حتی مقداری کنجد تا ته دیگ کنجدی داشته باشید.

ماهی خوشمزه و خوش عطر

برای اینکه یک ماهی بسیار خوش عطر و خوشمزه داشته باشید از دو ساعت قبل از طبخ کردن ماهی را در ظرفی بریزید و سپس مقدار کمی آبلیمو و سیر و پیاز رنده شده روی ماهی بریزید تا مزه دار شود سپس سیر و پیاز را از روی ماهی بردارید و انواع ادویه و نمک و آرد سوخاری روی ماهی بپاشید جالب است بدانید برای خوش عطر و بو شدن ماهی می توانید از تخم گشنیزی که پودر شده استفاده نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 4 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.