فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج است که در مهمانی ها بسیار استفاده می شود …

میکاپ کره ای شیک و دخترانه از جدیدترین مدل های آرایش فانتزی

میکاپ کره ای شیک و دخترانه از جدیدترین مدل های آرایش فانتزی

میکاپ کره ای میکاپ کره ای یک سبک خاص و متفاوت آرایش است که در کشور کره ترند شده است در این مقاله …

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک روغن جدا کننده کیک به ما کمک می کند که کیک را سالم و راحتتر از قالب …

اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری

اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری نکات کوتاه آشپزی   نکات آشپزی خوشمزه   نکات اولیه آشپزی   نکات آشپزی و خانه داری   اصول آشپزی   نکات آشپزی   چگونه سریع آشپزی کنیم   نکات جدید اشپزیبرای هر بانویی بسیار مهم است که در امر آشپزی سرآمد باشد پس لازم است که اطلاعاتی در این زمینه داشته باشد همین امر سبب شده که مطلب اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری را در سایت داجان قرار دهیم.

اصول آشپزی و ریزکاری های برای کدبانوگری

قورمه سبزی جا افتاده

اگر دوست دارید قورمه سبزی جا افتاده ای داشته باشید و خوب روغن بیاندازید باید در وسط های پخت غذا از یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ شده است استفاده کنیم تا به نتیجه دلخواه برسیم برای خوشمزه شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو رب انار اضافه کنید.

پوست کندن تخم مرغ آب پز

برای پوست کندن تخم مرغ دانستن نکاتی به شما کمک می کند که پوست راحتتر جدا شود برای این کار باید بعد از پختن تخم مرغ آن را از آب جوش بیرون آورید و در آب سرد قرار دهید و در ضمن می توانید با قاشق چند ضربه به پوست تخم مرغ بزنید و سپس در دست بچرخانید این کار نیز به شما کمک می کند که پوست یک جا جدا شود.

پلو بی نمک

اگر زمانی که برنج را دم می کنید متوجه شوید که پلو نمک ندارد می توانید آب نمک درست کنید و با روغن مخلوط کرده و روی تمام قسمت های پلو بریزید تا بی نمکی پلو رفع شود. نمک و روغن را به تنهایی استفاده نکنید چون نمک در روغن حل نمیشود.

کندن پوست بادمجان کبابی

گاهی اوقات زمانی که بادمجان را کباب می کنید پوست به راحتی جدا نمی شود و گوشت بادمجان هم به آن می چسبد برای اینکه بدون دردسر و به راحتی این کار را انجام دهید لازم است بعد از اینکه بادمجان ها را روی اجاق یا منقل کبابی کردید آنها را داخل نایلون بگذارید تا چند دقیقه بماند سپس پوستشان را بکنید این گونه به گوشت بادمجان آسیبی نمی رسد و کار خیلی راحتتر می شود.

کوکو سبزی خوشمزه

برای اینکه کوکو سبزی طعم دلپذیری بگیرد می توانید گردو را پوست بکنید و سپس خرد کنید و در مواد کوکو اضافه کنید البته از زرشک هم می توانید استفاده نمایید تا طعم منحصر به فردی به کوکو سبزی خود بدهید.

عطر عالی لوبیا پلو

لوبیا پلو یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که می توانید با یک ترفند کوچک طعم فوق العاده ای به آن دهید برای این که عطر و بوی خوبی به خود بگیرد آخرای پخت موادش یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ اضافه کنید.

سالم ماندن ترشی

اگر در زمان استفاده از ترشی از ملاقه استیل استفاده کنید باعث می شود ترشی زود خراب شود پس بهتر است از ملاقه پلاستیکی استفاده کنید چون همه قاشق ها و ملاقه ها معمولا استیل هستند.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 31 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.