فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج است که در مهمانی ها بسیار استفاده می شود …

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک روغن جدا کننده کیک به ما کمک می کند که کیک را سالم و راحتتر از قالب …

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

رفع تلخی لیمو عمانی

رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی با سیب زمینی رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی رفع سریع تلخی قورمه سبزی رفع تلخی قورمه سبزی  گرفتن تلخی لیمو عمانی گرفتن تلخی قورمه سبزی با سیب زمینی علت تلخی سبزی خورشتی Removing the bitterness of Omani lemon vtu jgod gdl, ulhkd

لیمو عمانی چاشنی خوشمزه  و ترش مزه ای است که برای خورش ها استفاده می شود و گاهی باعث تلخی غذا می شود با این راهکار می توانید تلخی را از بین ببریید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی با سیب زمینی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

رفع تلخی لیمو عمانی

سیب زمینی

اگر خورش قورمه سبزی یا قیمه خود را تست کردید و متوجه شدید که تلخی زیادی از لیمو عمانی در آن به وجود آمده از یک سیب زمینی استفاده می کنیم سیب زمینی را می شوییم و پوست می گیریم و داخل خورش می اندازیم در پایان پخت سیب زمینی را خارج کرده و خورش را سرو می کنیم طعم تلخ لیمو عمانی کاملا از بین می رود.

رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی با سیب زمینی رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی رفع سریع تلخی قورمه سبزی رفع تلخی قورمه سبزی  گرفتن تلخی لیمو عمانی گرفتن تلخی قورمه سبزی با سیب زمینی علت تلخی سبزی خورشتی Removing the bitterness of Omani lemon vtu jgod gdl, ulhkd

 رفع تلخی لیمو عمانی قبل از استفاده در غذا

یکی از راهای ساده قبل از استفاده از لیمو عمانی این است که لیمو را سوراخ کنید و در یک لیوان آب ولرم قرار دهید برای مدت کوتاهی لیمو خیس می خورد و تلخی آن از بین می رود فقط ممکن است ترشی آن هم کمتر شود پس تعداد بیشتری استفاده کنید.

جوشاندن لیمو عمانی

در این روش لیمو عمانی را برای چند دقیقه داخل آب جوش می اندازیم تا بجوشد و تلخی آن گرفته شود سپس آب را دور می ریزیم و لیمو را در غذا استفاده می کنیم ولی باید تعداد بیشتری استفاده کنید زیرا ترشی لیمو با این کار کمتر می شود.

پودر لیمو عمانی

می توانید به جای استفاده از لیمو عمانی از پودر آن استفاده کنید تا مانع تلخی غذا شوید ولی این کار رنگ خورش را تیره تر می کند برای این کار لیمو عمانی خشک شده را از وسط نصف می کنیم و دانه های آن را خارج کرده و خود لیمو را آسیاب می کنیم و پودر شده آن را در ظرفی در بسته نگهداری می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.