طرز تهیه سس بالزامیک خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه سس بالزامیک خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه سس بالزامیک سس بالزامیک یک سس خاص و خوشمزه است که جز چاشنی های ایتالیایی محسوب می شود و با انواع …

نحوه فریز کردن بامیه خورشتی به روش بلانچ کردن

نحوه فریز کردن بامیه خورشتی به روش بلانچ کردن

فریز کردن بامیه بامیه یکی از صیفی جات های است که بسیار پر خاصیت می باشد و با آن می توانید خورش بامیه …

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی طرز تهیه سس تارتار حرفه ای  طرز تهیه سس تارتار جوجه چینی  طرز تهیه سس تارتار با شوید  طرز تهیه سس تارتار با ماست  طرز تهیه سس تارتار برای ماهی  طرز تهیه سس تارتار برای میگو  طرز تهیه سس تارتار همبرگر  طرز تهیه سس تارتار برای قارچ سوخاری ss jhvjhv

سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذاهای سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می شود و بسیار طعم دلپذیری به غذای شما می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم برای سس تارتار
سس مایونزنصف پیمانه
شوید خرد شده تازهیک قاشق غذاخوری
کاپاریس خرد شدهیک قاشق غذاخوری
سس خردلنصف قاشق چای خوری
آب لیمو ترش تازهنصف قاشق چای خوری
خیار شور رنده شدهسه قاشق غذاخوری
پیاز رنده شدهیک قاشق غذاخوری
سیر رنده شدهیک قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه سس تارتار

مرحله اول

برای درست کردن سس تارتار خوشمزه در ابتدا شوید را تمیز پاک کرده و بشویید سپس بعد از خشک شدن ریز کنید و به همراه کاپاریس خرد شده در ظرفی بریزید و خیار شور را رنده کنید.

مرحله دوم

خیار شور رنده شده را به همرا پیاز و سیر رنده شده به مواد قبلی بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید در این مرحله سس خردل و سس مایونز را می افزاییم و همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

بعد از آماده شدن سس به آن نمک و فلفل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و می توانید از این سس خوشمزه کنار انواع مرغ سوخاری و جوجه چینی استفاده نمایید و لذت ببریید. نوش جان.

نکات سس تارتار

برای این که طعم سس تارتار بهتر شود بعد از آماده شدن برای دو ساعت روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود و خوشمزه تر شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 شهریور 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.