طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی
طرز تهیه سس بالزامیک خانگی به روش رستورانی
طرز تهیه سس بالزامیک سس بالزامیک یک سس خاص و خوشمزه است که جز چاشنی های ایتالیایی محسوب می شود و با انواع …
نحوه فریز کردن بامیه خورشتی به روش بلانچ کردن
فریز کردن بامیه بامیه یکی از صیفی جات های است که بسیار پر خاصیت می باشد و با آن می توانید خورش بامیه …
مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت
مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …
طرز تهیه سس تارتار
سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذاهای سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می شود و بسیار طعم دلپذیری به غذای شما می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای سس تارتار | |
سس مایونز | نصف پیمانه |
شوید خرد شده تازه | یک قاشق غذاخوری |
کاپاریس خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
سس خردل | نصف قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش تازه | نصف قاشق چای خوری |
خیار شور رنده شده | سه قاشق غذاخوری |
پیاز رنده شده | یک قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | یک قاشق چای خوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس تارتار
مرحله اول
برای درست کردن سس تارتار خوشمزه در ابتدا شوید را تمیز پاک کرده و بشویید سپس بعد از خشک شدن ریز کنید و به همراه کاپاریس خرد شده در ظرفی بریزید و خیار شور را رنده کنید.
مرحله دوم
خیار شور رنده شده را به همرا پیاز و سیر رنده شده به مواد قبلی بیافزایید و مواد را با هم مخلوط کنید در این مرحله سس خردل و سس مایونز را می افزاییم و همه مواد را با هم ترکیب می کنیم.
مرحله سوم
بعد از آماده شدن سس به آن نمک و فلفل و آب لیمو ترش را اضافه کرده و می توانید از این سس خوشمزه کنار انواع مرغ سوخاری و جوجه چینی استفاده نمایید و لذت ببریید. نوش جان.
نکات سس تارتار
برای این که طعم سس تارتار بهتر شود بعد از آماده شدن برای دو ساعت روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا طعم مواد به خورد یکدیگر برود و خوشمزه تر شود.