مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

روش پخت گوشت دیرپز با یک راهکار عالی و فوری

روش پخت گوشت دیرپز با یک راهکار عالی و فوری

روش پخت گوشت دیرپز تا به حال برای شما پیش آمده که مهمان سر زده بیاید و وقت کافی برای پخت غذای گوشتی …

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک روغن جدا کننده کیک به ما کمک می کند که کیک را سالم و راحتتر از قالب …

نکات آشپزی خوشمزه

نکات آشپزی خوشمزه که لازمه کار هر بانویی است نکات کوتاه آشپزی   نکات آشپزی خوشمزه   نکات اولیه آشپزی   نکات آشپزی و خانه داری   اصول آشپزی   نکات آشپزی   چگونه سریع آشپزی کنیم   نکات جدید اشپزی

در این مطلب در سایت داجان به نکات آشپزی خوشمزه که لازمه کار هر بانویی است اشاره شده است که به کمک آنها می توانید غذاهای بهتر و خوشمزه تری بپزید.

نکات آشپزی

جلوگیری از تلخ شدن قیمه

اگر شما هم عاشق طعم خوشمزه لیمو عمانی در خورش هستید حتما به این نکته توجه کنید که استفاده از لیمو عمانی همان طور که طعم خوبی به  قیمه می دهد همان گونه هم می تواند باعث تلخی خورش قیمه شود پس می توانید لیمو عمانی را از وسط به دو نیم کنید و دانه های آن را جدا کنید و در انتهای پخت برای ۳۰ دقیقه در خورش بیاندازید تا طعم بی نظیری به غذای شما دهد بدون اینکه آن را تلخ کند.

اگر خورش شما تلخ شده است می توانید از یک سیب زمینی استفاده کنید پوست آن را بگیرید و داخل خورش بیاندازید و در زمان سرو خارج کنید و دور بیاندازید با این کار تلخی لیمو عمانی تا حدود زیادی برطرف خواهد شد.

چگونه قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده داشته باشیم

لازم است بدانیدکه خورش قورمه سبزی نیاز دارد در زمان طولانی پخته و جا بیافتد حداقل زمان پخت برای این غذا ۴ ساعت است بهتر است برای پخت این خورش خوشمزه از آب جوش استفاده کنید و اگر دنبال یک طعم فوق العاده هستید از سبزی تازه بهره ببرید البته نتیجه کار با سبزی فریزری هم خوب می شود.

اگر دوست دارید خورش قورمه شما روغن بیاندازد در انتهای پخت چند قالب یخ کوچک داخل خورش بیاندازید تا شوک وارد کرده و روغن خورش را روی آن جمع کند و لازم می دانم به این نکته اشاره کنم که خورش خود را به علت کمبود وقت با زودپز نپزید زیرا نتیجه پخت با قابلمه معمولی و زمان طولانی بسیار بهتر خواهد بود با رعایت نکات قورمه سبزی حتما به نتیجه بهتری می رسید.

فوت کوزه گری کباب تابه ای

کباب تابه ای غذای خوشمزه و بسیار پرطرفداری است یکی از نکات مهم آن استفاده از گوشت گوسفندی تازه است می توانید از گوشت گوساله هم به صورت نصف نصف استفاده کنید.یکی از رموز خوشمزه شدن کباب تابه ای استفاده از پیاز رنده شده و آب گرفته شده است برای کباب تابه ای هرگز از پیاز خرد شده استفاده نکنید بعد از افزودن ادویه های دلخواه می توانید گوشت را حسابی ورز دهید و ۴۰ بار در کاسه بکوبید تا حسابی منسجم شود و در آخر اجازه دهید مواد در یخچال در یک ظرف در بسته برای یک ساعت استراحت کند و مزه مواد به خورد همدیگر رود.

خورش بامیه خوشمزه

برای درست کردن یک خورش بامیه عالی لازم است بدانید که چه زمانی بامیه را اضافه کنیم که نه له شود و نه نپخته بماند بعد از اینکه خورش پخته شدو گوشت کاملا پخت بامیه را اضافه کنید برای خوش طعم تر شدن یک تکه چوب دارچین استفاده کنید چوب دارچینی که حالت لوله ای دارند برای استفاده در خورش بامیه مناسب تر هستند و طعم بهتری می دهند و برای ملس شدن طعم خورش می توانید از آبغوره استفاده کنید.

شیرین شدن غذا

اگر بعد از آماده کردن غذا متوجه شدید که زیادی شیرین است از کمی نمک یا سرکه کمک بگیرید البته سرکه را کم کم اضافه کنید که ترش نشود و لازم به ذکر است که این روش برای غذای مایع جواب می دهد.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.