راهکار پخت سریع نخود و حبوبات بدون چند ساعت خیساندن

راهکار پخت سریع نخود و حبوبات بدون چند ساعت خیساندن

راهکار پخت سریع نخود گاهی در شرایطی قرار می گیریم که وقت کافی برای خیساندن حبوبات نداریم با این راهکار فقط یک ساعت …

طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی

طرز تهیه سس تارتار خانگی برای جوجه چینی

طرز تهیه سس تارتار سس تارتار سس خوشمزه رستورانی است که با انواع غذاهای سوخاری به ویژه جوجه چینی سرو می شود و …

چیدمان جهیزیه عروس اینستا شیک با دیزاینی فوق العاده خاص

چیدمان جهیزیه عروس اینستا شیک با دیزاینی فوق العاده خاص

چیدمان جهیزیه عروس اینستا چیدمان جهیزیه عروس اینستا را برای نو عروسانی آورده ایم که به زودی به خانه خود می روند چیدمان …

نکات کوتاه آشپزی

نکات کوتاه آشپزی و ترفندهایی طلایی برای کدبانوها نکات کوتاه آشپزی   نکات آشپزی خوشمزه   نکات اولیه آشپزی   نکات آشپزی و خانه داری   اصول آشپزی   نکات آشپزی    چگونه سریع آشپزی کنیم   نکات جدید اشپزی

برای این که کارها و امور منزل و آشپزی با سرعت بیشتری پیش برود لازم است که نکاتی را بدانیم در مطلب نکات کوتاه آشپزی و ترفندهایی طلایی برای کدبانوها در سایت داجان به آن پرداخته ایم.

نکات کوتاه آشپزی

عسلی که شکرک زده

اگر عسل شما شکرک زده می توانید یک ظرف را پر از آب کنید و سپس عسل را در ظرف دردار محکمی قرار دهید که آب واردش نشود و آن را داخل ظرف آب گذاشته و جسم سنگینی را روی ظرف عسل قرار دهید تا واژگون نشود و زیر ظرف آب را روشن کنید تا آب به جوش آید با این کار شکرک عسل برطرف می شود و دیگر شکرک نزند.

ته دیگ نان

لازم است بدانید که برای درست کردن پلو با ته دیگ نان خوشمزه لازم است زمانی که برنج آماده شد به اندازه کف قابلمه نان برش بزنید روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس نان را ته قابلمه قرار داده و روی نان را کمی خیس کنید این گونه برنج دیگر به نان نمی چسبد.

وارفتن کوفته تبریزی

اگر شما هم این مشکل را دارید که کوفته تبریزی وا می رود از این نکات بهره ببریید اول اینکه مقداری آرد و تخم مرغ را به مواد اصلی اضافه کنید راه دوم این است که عدس خام را آسیاب کنید و به مواد بیافزایید و راه سوم پیشنهادی ما این است که بعد از این که کوفته تبریزی ها را گلوله کردید در موقع قرار دادن در قابلمه زیر آن را زیاد کنید تا بجوشد و سپس کم نمایید تا به آرامی پخته شود.

قد کشیدن برنج

برای این که در هنگام طبخ برنج بیشتر ری کند و قد بلندتر شود باید بعد از اینکه برنج را داخل قابلمه آب جوش ریختید صبر کنید تا برنج آماده آبکشی شود در لحظه های آخر یک لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کنید با این کار به آن شوک وارد می شود و برنج خوب قد می کشد.

خوشمزه شدن خورش قیمه

با این راهکار خورش قیمه خوشمزه و لذیذتری بپزید لپه را خیس کرده و به همراه گوشت تفت دهید با این کار خورش شما خوشمزه تر می شود و لازم نیست لپه را جدا بپزید چون لپه با گوشت به راحتی پخته می شود و در ضمن می توانید در آخر پخت کمی گلاب اضافه کنید تا عطر و طعم ویژه ای به خود بگیرد.

رفع تندی غذا

گاهی از این مشکلها پیش می آید غذای تند شاید باب طبع همه نباشد پس با این ترفند مشکل را حل کنید قبل از اینکه غذا را برای سرو از روی اجاق بردارید آب یک لیموترش را بگیرید و در آن بریزید و حسابی مخلوط کنید این کار به اندازه قابل توجهی تندی غذا را از بین می برد.

بیسکویت ترد و تازه

برای این که بیسکویت تازه داشته باشید چند حبه قند را داخل ظرف بیسکویت قرار دهید و درب ظرف را ببندید و در جای خشک نگهداری کنید.

نمک مرطوب در نمک پاش

اگر نمک نمکدان خارج نمی شود شاید دچار رطوبت شده بهترین کار این است که چند عدد برنج خشک را داخل نمک پاش خود بریزید خواهید دید که نمک به راحتی خارج می شود.

پف کردن سفیده تخم مرغ

لازم است بدانید با یک ترفند بسیار ساده می توانید سفیده تخم مرغ را پف دارتر کنید سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید و مقداری نمک به سفیده اضافه کنید بعد خوب به هم بزنید با این کار سفیده هم زودتر و هم بهتر پف می کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 21 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.