طرز تهیه پودر بادمجان خانگی خوشمزه و سالم

طرز تهیه پودر بادمجان خانگی خوشمزه و سالم

طرز تهیه پودر بادمجان بادمجان یکی از صیفیجات خوشمزه و پر از خاصیت است اگر به غذاهای بادمجانی علاقه دارید می توانید با …

طرز تهیه سس قارچ خانگی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سس قارچ خانگی و خوشمزه به روش رستورانی

طرز تهیه سس قارچ سس قارچ یک سس خوشمزه خانگی است که کنار انواع استیک و شنیسل و غذاهای گوشتی می توانید سرو نمایید، …

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات

مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات در غذاهای مختلف مدت زمان خیساندن لپه برای قیمه زمان خیساندن نخود برای فلافل خیساندن لپه زمان پخت لوبیا قرمز بدون خیساندن پخت سریع لوبیا چیتی بدون خیساندن زمان پخت لوبیا سفید در زودپز خیساندن لوبیا برای قورمه سبزی زمان خیساندن لوبیا چیتی

برای درست کردن غذا با حبوبات توجه به زمانی که لازم دارند که خیسانده شوند بسیار مهم است تا غذا به موقع آماده شود پس مطلب مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات در غذاهای مختلف را در سایت داجان از دست ندهید و با ما همراه باشید.

مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات در غذاهای مختلف

لپه

لپه از آن دسته حبوبات پر خاصیتی است که در بسیاری از غذاهای خوشمزه مانند قیمه سیب زمینی و قیمه بادمجان استفاده می شود لپه باعث ایجاد نفخ در معده نمی شود و نسبت به حبوبات دیگر زمان پخت کوتاهی دارد پس نیازی به خیساندن ندارد. زمان پخت لپه حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه است.

عدس

یکی از حبوبات خوشمزه و پرطرفدار عدس است که می توانید عدسی های خوشمزه و عدس پلوهای بی نظیر نذری را به خاطر بیاورید عدس سرشار از آهن است و حتما در وعده های غذایی کودکان از آن استفاده کنید. عدس هم مانند لپه نیازی به خیساندن ندارد و در مدت زمان بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه کاملا پخته می شود.

نخود

یکی دیگر از حبوبات که می توانید با آن آبگوشت و آش های خوشمزه درست کنید نخود است که برعکس لپه و عدس لازم  است که خیسانده شود آن هم نه یکی و دو ساعت، بلکه حدود ۱۲ ساعت زمان لازم دارد که خیسانده شود. همان طور که می دانید نخود بسیار نفاخ است و با این خیساندن مشکل نفخ آن را از بین می برید. برای پخت نخود به زمانی حدود ۶۰ دقیقه تا ۹۰ دقیقه نیاز دارید.

ماش

یکی دیگر از حبوباتی که نیاز به خیساندن طولانی مدت دارد ماش است شاید فکر کنید چون تقریبا شبیه عدس است مانند عدس نیازی به خیساندن ندارد اما ماش هم مانند نخود به ۱۲ ساعت زمان نیاز دارد تا در آب خیسانده شود برای پخت هم زمانی حدود ۳۰ دقیقه تا ۵۰ دقیقه نیاز دارد تا کاملا پخته و آماده شود.

لوبیا قرمز

یکی دیگر از حبوبات خوشمزه و خوش رنگ که خواص فراوانی دارد لوبیا قرمز است لوبیا قرمز نیاز دارد برای ۱۲ ساعت در آب خیسانده شود می توانید برای یک شب تا صبح آن را بخیسانید تا برای وعده ناهار آماده پخت باشد و حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه هم زمان می خواهیم تا پخته و آماده مصرف شود.

لوبیا چشم بلبلی

یکی از لوبیاهای خوش قیافه و بامزه است که برای غذاهای محلی بیشتر استفاده می شود این مدل لوبیا هم باید ۱۲ ساعت خیسانده شود تا نفخ آن از بین برود و زودتر پخته شود.برای پخت این حبوبات به زمانی معادل ۴۵ تا ۵۰ دقیقه نیاز است.

لوبیا چیتی و لوبیا سفید

لوبیا چیتی همان لوبیای پای ثابت قورمه سبزی های خوشمزه است که مادرهای عزیز از ۱۲ ساعت قبل آن را می خیسانند تا یک غذای خوشمزه و در عین حال سالم برای شما تهیه کنند. لوبیا سفید هم به همین مقدار زمان نیاز دارد تا خیسانده شود و پخت این غذاها حدود ۷۰ تا ۹۰ دقیقه طول می کشد. این زمان پخت برای حبوباتی است که از قبل خیسانده شده باشند در غیر این صورت زمان پخت آن ها خیلی طولانی تر می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 2 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.