ترفند رفع بوی سوختگی برنج + رفع بوی سوختگی غذا

ترفند رفع بوی سوختگی برنج + رفع بوی سوختگی غذا

رفع بوی سوختگی برنج از بدترین اتفاقاتی که ممکن است بعد از پختن غذا رخ بدهد سوختن است اگر برنج را دم گذاشته …

نکات کوتاه آشپزی و ترفندهایی طلایی برای کدبانوها

نکات کوتاه آشپزی و ترفندهایی طلایی برای کدبانوها

نکات کوتاه آشپزی برای این که کارها و امور منزل و آشپزی با سرعت بیشتری پیش برود لازم است که نکاتی را بدانیم …

جدیدترین النگو تک پوش طلا با طراحی های خاص و لاکچری اروپایی

جدیدترین النگو تک پوش طلا با طراحی های خاص و لاکچری اروپایی

جدیدترین النگو تک پوش طلا جدیدترین النگو تک پوش طلا را از به روزترین کالکشن های طلا و جواهر گردآوری کرده ایم که …

 آشپزی سریع

چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم نکات کوتاه آشپزی نکات آشپزی خوشمزه نکات اولیه آشپزی نکات آشپزی و خانه داری اصول آشپزی نکات آشپزی چگونه سریع آشپزی کنیم نکات جدید اشپزی

آشپزی به معنای واقعی کلمه یک هنر است که با دستهایت عاشقانه غذایی را بپزید که دیگران از خوردنش لذت ببرند در مطلب چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم در کنار طبخ غذا به سرعت عمل هم توجه کرده ایم این مطلب را در سایت داجان دنبال کنید.

چگونه سریع آشپزی کنیم

خرید عمده

اگر شاغل هستید یا اینکه مشغله هایی دارید که زمان کافی برای آشپزی ندارید می توانید یک روز از هفته را انتخاب کنید و عمده کارها را در آن روز انجام دهید مثلا خرید هفتگی یا سرخ کردن و بسته بندی بعضی مواد غذایی و …می توانید یک لیست از غذاهایی که قصد دارید در هفته آینده بپزید را تهیه کنید و سپس مواد اولیه را لیست بگیرید و خرید کنید یک هفته هر چه بخواهید در منزل هست و بی دغدغه می توانید آشپزی کنید.

پخت سریع میرزاقاسمی

می توانید یک سری از کارها را به جلو بیاندازید مثلا برای میرزا قاسمی بادمجان ها را کبابی کنید می توانید این کار را روی منقل یا روی اجاق انجام دهید اگر روی اجاق انجام دادید شعله وسط گزینه مناسب تری است. بعد آنها را پوست بگیرید بهتر است برای پوست کندن بادمجان ها  آنها را زیر آب سرد نگیرید بلکه همان طوری داغ داخل یک نایلون بگذارید بعد از چند دقیقه پوستش به راحتی کنده می شود و روی تخته آشپزخانه بگذارید و ساتوری کنید و بسته بندی کرده و در فریزر بگذارید این گونه در روزی که قصد درست کردن غذا را دارید فقط کافی است پیاز داغ درست کنید گوجه ها را خرد کنید بعد از اینکه گوجه ها سرخ شدند و مثل املت آب انداختن بادمجان کبابی را اضافه کنید و در آخر طبخ وقتی آب غذا بخار شد و غذا جا افتاد یک تخم مرغ بشکنید با توجه به سلیقه خود می توانید بگذارید سالم ببندد یا اینکه سریع با قاشق مواد را هم بزنید تا کاملا مخلوط شود اگر دوست دارید که میرزاقاسمی قرمز رنگی داشته باشید کمی رب هم می توانید اضافه کنید به راحتی غذای شما در زمانی حدود نیم ساعت آماده است.

آماده سازی فقط برای یک هفته

سعی کنید مواد را تازه استفاده کنید ولی اگر به دلیل مشغله ناچار هستید حتما فقط برای یک هفته آماده کنید می توانید بعضی سبزیحات را آب پز کنید بعضی مواد را کبابی کنید مقداری حبوبات خیس کرده تا نفخ آنها از بین رود و سپس بپزید برای زمانهایی که وقت کافی ندارید عالی است و از استفاده از کنسروها بسیار بهتر خواهد بود.

گوشت یخ زده

عجله دارید و گوشت یخ زده است و زمان می برد تا یخش باز شود سینک را از آب داغ پر کنید و بسته گوشت را داخل نایلون گذاشته و محکم ببندید تا آب واردش نشود سپس داخل آب داغ بگذارید و یک شئ سنگین روی گوشت قرار دهید تا بالا نیاید خیلی زود یخ گوشت باز می شود یا این که پیاز داغ را آماده کنید و گوشت را داخل قابلمه قرار دهید و با شعله کم اجازه دهید گوشت یخش آب شود فقط با شعله کم که نسوزد.

نوشتن تاریخ مواد غذایی

مواد غذایی را که آماده می کنید با یک برچسب تاریخ دار کنید تا بدانید که مواد غذایی را کی آماده کرده اید و زمان زیادی در یخچال نماند که کلا خاصیت خودش را از دست بدهد.

قورمه سبزی دو وعده ای

بعضی از غذاها زمان بیشتری از ما می گیرند تا آماده شوند می توانید این غذاها را دو وعده ای درست کنید مثل قورمه سبزی و به اندازه یک وعده از آن را در ظرف در بسته ای در فریرز قرار دهید تا در زمان دیگری که بیرون هستید یا وقت ندارید خارج کنید و فقط یک پلو درست کنید ولی این غذا را برای مدت زیادی در فریزر نگه ندارید تا بی مزه نشود.

گوشت دیرپز

برای طبخ گوشت در ابتدا اصلا نمک نزنید با این کار گوشت دیرپز می شود و به راحتی پخته نخواهد شد اجازه دهید گوشت شما کاملا بپزد بعد نمک را اصافه کنید البته این قضیه در مورد گوشت مرغ برعکس است بهتر است برای مرغ ابتدا نمک بزنید هم غذا خوشمزه می شود و هم مرغ  وا نمی رود.

استفاده از زمانهای مابین پخت

وقتی غذا در حال پختن است و زمان کوتاهی دارید تا به بقیه آشپزی برسید ظرف های که موقع آشپزی کثیف شده اند را بشویید و روی کابینتها را دستمال بکشید می بینید بعد از تمام شدن آشپزی هیچ کار اضافه ای ندارید و همه جا مرتب است.

پخت سریعتر و زمان کمتر

اگر قصد پختن گوشت را دارید و زمان کافی ندارید گوشتها را ریزتر کنید البته اگر مهمان ندارید یا از گوشت چرخ شده استفاده کنید که خیلی سریعتر پخته می شود یا برای پخت سیب زمینی آن را به قطعات کوچکتری تقسیم کنید تا زودتر پخته شود.

تابه بزرگ

وقتی می خواهید مواد زیادی را سرخ کنید برای صرف جویی در زمان حتما از یک تابه بزرگ استفاده کنید اینگونه زمان کمتری لازم دارید و در زمان کوتاه تری مواد بیشتری را سرخ می کنید و لازم نیست صبر کنید تا مواد قبلی سرخ شوند.

همبرگر خانگی نیمه آماده

زمانی که گوشت چرخ شده تهیه می کنید می توانید بخشی از آن را با سویا خیس شده مخلوط کنید و مقداری پیاز رنده شده و آب گرفته شده به مواد اضافه کنید و نمک و ادویه دلخواه را هم بیافزایید این مواد را داخل نایلون بسته بندی کنید و هر وقت خواستید می توانید یک همبرگر خانگی سالم و نیمه آماده داشته باشید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 10 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.