طرز تهیه سس قارچ خانگی و خوشمزه به روش رستورانی
جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی
جدیدترین شینیون مو جدیدترین شینیون مو را از به روز ترین کالکشن های روز اروپایی برای خانم های خوش سلیقه گردآوری کرده ایم، …
ترفند شکستن گردوی سوزنی و پوست سفت
شکستن گردوی سوزنی برای شما هم پیش آمده که گردو بخرید و به راحتی شکسته نشود گردوی که تمام مغزش در هنگام شکستن …
طرز تهیه پودر انبه خانگی و مخصوص برای سس فلافل
طرز تهیه پودر انبه یکی از سس های خوشمزه مخصوص فلافل سس انبه است که با پودر انبه ساخته می شود که می …
طرز تهیه سس قارچ
سس قارچ یک سس خوشمزه خانگی است که کنار انواع استیک و شنیسل و غذاهای گوشتی می توانید سرو نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس قارچ خانگی و خوشمزه به روش رستورانی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای سس قارچ | |
قارچ | نیم کیلو |
آرد | یک قاشق غذا خوری |
شیر | ۴۰۰ میلی لیتر |
نمک و فلفل | دلخواه |
طرز تهیه سس قارچ
مرحله اول
برای درست کردن سس قارچ خانگی در ابتدا قارچ را تمیز بشویید و بگذارید خشک شود سپس پوست آن ها را بکنید و روی تخته آشپزخانه به اسلایس های نازک برش دهید.
مرحله دوم
در تابه روی حرارت زیاد اجاق گاز روغن و آبلیمو را بریزید و قارچ ها را اضافه کنید حرارت باید زیاد باشد زیرا حرارت کم باعث می شود قارچ ها آب بیاندازند پس به دمای اجاق دقت کنید.
مرحله سوم
در این مرحله در ظرفی شیر را به همراه نمک و فلفل و آرد اضافه می کنیم و با هم مخلوط می نماییم وقتی قارچ ها نرم شدند مایع را به آن اضافه می نماییم هم می زنیم تا غلیظ شود.
مرحله چهارم
وقتی سس قارچ غلیظ شد و به غلظت دلخواه رسید از روی شعله بر می داریم و کنار غذاهای گوشتی سرو می شود این سس خوشمزه را آماده کنید و نوش جان بفرمایید.
منبع: dastpokht.lida