نحوه گرفتن نفخ حبوبات با خیار + یک روش فوری

نحوه گرفتن نفخ حبوبات با خیار + یک روش فوری

نحوه گرفتن نفخ حبوبات گاهی اوقات یک مهمان ناخوانده و یا دیر اقدام کردن برای پخت حبوبات دردسر ساز می شود زیرا حبوبات …

بهترین روش خیس کردن برنج برای یک پلوی دانه دانه و قد بلند

بهترین روش خیس کردن برنج برای یک پلوی دانه دانه و قد بلند

 بهترین روش خیس کردن برنج برای داشتن یک برنج دون دون و خوشمزه باید یاد بگیری برنج را به روش درست در آب …

تزیین سالاد الویه جدیدترین ایده های شیک و مجلسی برای مهمانی

تزیین سالاد الویه جدیدترین ایده های شیک و مجلسی برای مهمانی

تزیین سالاد الویه جدیدترین تزیین سالاد الویه جدیدترین مدلهای دیزاین سالاد الویه تک نفره و قالبی برای مهمانی های ویژه و تولدها را …

طرز تهیه سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل و فوت و فن های آن طرز تهیه سس کارامل برای فیلینگ کیک  طرز تهیه سس کارامل ساده بدون خامه  طرز تهیه سس کارامل با خامه صبحانه  طرز تهیه سس کارامل برای قهوه  طرز تهیه سس کارامل با نشاسته  طرز تهیه سس کارامل نی نی سایت  طرز تهیه سس کارامل شف طیبه  طرز تهیه دسر با سس کارامل

سس کارامل یک سس خوشمزه و خوش رنگ برای تزئین روی کیک و شیرینی هاست که هم ظاهر زیباتری به شیرینی می دهد و هم طعم آن ها را فوق العاده می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کارامل و فوت و فن های آن در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم برای سس کارامل
کره۷۵ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم۲۰۰ گرم
شکریک پیمانه

طرز تهیه سس کارامل

مرحله اول

برای درست کردن سس کارامل در ابتدا شکر را یکدست کف تابه می ریزیم سپس روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر به آرامی آب شود هر وقت قسمتی از شکر آب شد تابه را بچرخانید.

مرحله دوم

برای چرخاندن تابه دسته های تابه را گرفته و مواد داخل آن را به آرامی بچرخانید اصلا از قاشق برای کارامل استفاده نکنید که خراب می شود طی روند کارامل کردن شکر کنار اجاق بمانید و مرتب بچرخانید.

مرحله سوم

شکر حساس است و اگر غافل شوید می سوزد ابتدای کار کمی زمان می برد که شکر آب شود پس عجله نکنید و صبر کنید تا آب شود و با افزایش حرارت شکر را نسوزانید.

مرحله چهارم

بعد از آب شدن شکر خامه و کره گرم شده را اضافه کنید ممکن است با اضافه کردن خامه کمی شکر ببندد و سفت شود ولی نگران نباشید با هم زدن باز می شود و کارامل یکدست می شود.

مرحله پنجم

بعد از یکدست شدن زیر اجاق را خاموش کنید و از کارامل استفاده کنید دقت کنید که درست کردن سس کارامل نیاز به حوصله و حرارت کم دارد زیرا حرارت زیاد باعث سوختن آن و تلخ شدن کارامل می شود.

چه زمانی کارامل آماده است؟

وقتی که تمام ذرات شکر ذوب شد و کارامل کاملا شفاف و براق شد سس کارامل آماده است

چه زمانی سس کارامل شکرک می زند؟

اگر شکر کاملا آب نشده باشد کارامل بعد از خنک شدن شکرک می زند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.