روش نگهداری سیب زمینی برای مدت طولانی بدون جوانه زدن

روش نگهداری سیب زمینی برای مدت طولانی بدون جوانه زدن

روش نگهداری سیب زمینی یکی از مواد غذایی پر کاربرد در آشپزخانه سیب زمینی است ما می دانیم که چنین ماده خوشمزه ای …

مدل ظروف چوبی بامبو + شیک ترین ظرف های پذیرایی ترند امسال

مدل ظروف چوبی بامبو + شیک ترین ظرف های پذیرایی ترند امسال

مدل ظروف چوبی بامبو مدل ظروف چوبی بامبو بسیار متنوع است و در سال های اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته اند این …

تمیز کردن سیرابی با روش های حرفه ای سرآشپزها

تمیز کردن سیرابی با روش های حرفه ای سرآشپزها

تمیز کردن سیرابی پاک کردن سیرابی کار سختی است که با دانستن این نکات بسیار ساده می شود و می توانید این ماده …

طرز تهیه پودر پسته خانگی

طرز تهیه پودر پسته خانگی و مخصوص با پسته تازه طرز تهیه خلال پسته روی برنج طرز تهیه خلال پسته با باقالی  طرز تهیه خلال پسته  پودر پسته پودر پسته تقلبی

پسته یکی از آجیل های پرخاصیت است که خلال و پودرش در بسیاری از غذاها و شیرینی ها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر پسته خانگی و مخصوص با پسته تازه  در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم برای پودر پسته
پستهیک کیلو

طرز تهیه پودر پسته خانگی

مرحله اول

برای درست کردن پودر پسته بهترین نوع پسته، پسته کال است که مغزش کاملا پر نشده و سبز رنگ است و برای تهیه پودر پسته بهترین گزینه است اما از پسته های رسیده هم می توانید استفاده کنید.

مرحله دوم

در ابتدا پوست سخت روی پسته ها را جدا کنید سپس مغز پسته را دو پوسته کنید یعنی پوست نازک روی مغز پسته را هم جدا نمایید این پوست چون لکه های قرمز رنگی دارد در پودر دیده می شود.

مرحله سوم

برای جدا کردن پوست نازک روی پسته ها باید یک آب داغ نزدیک به جوش آماده نمایید و برای یک تا دو دقیقه پسته ها را در آن انداخته تا پوست روی مغز پسته نرم شود سپس در آب سرد بیاندازد.

مرحله چهارم

مواظب باشید که پسته ها در آب گرم زیاد نمانند که رنگ آنها تغییر نکند و از سبزی به زردی تغییر رنگ ندهد. می توانید با فشار دادن روی مغز پسته ها، پوسته ی روی آن را جدا کرد.

مرحله پنجم

بعد از جدا کردن پوسته مغزها را در سایه روی پارچه ای بریزید و اجازه دهید خشک شوند اصلا در آفتاب خشک نکنید که رنگ پسته ها زرد می شود بعد از دو تا سه روز پسته ها خشک می شوند.

مرحله ششم

در این مرحله می توانید پسته ها را پودر کنید برای این کار از آسیاب استفاده کنید ولی پودر کردن را در فاصله های کوتاه انجام دهید و با قاشق زیر و رو کنید تا یکدست پودر شوند و پودر های زیر له نشوند.

طرز تهیه پودر پسته خانگی و مخصوص با پسته تازه طرز تهیه خلال پسته روی برنج طرز تهیه خلال پسته با باقالی  طرز تهیه خلال پسته  پودر پسته پودر پسته تقلبی

مرحله هفتم

اگر آسیاب زیادی داغ شد صبر کنید، دستگاه را خاموش کنید تا خنک شود زیرا گرمای زیادی باعث می شود که پودر پسته به روغن بیافتد، بعداز پودر کردن پسته ها آن ها را الک کنید.

مرحله هشتم

بعد از الک کردن، دانه های درشت را دوباره در آسیاب بریزید و پودر کنید تا یک پودر یکدست داشته باشید. پودر پسته را در یک ظرف خشک و تمیز نگهداری کنید.

موارد استفاده از پودر پسته

پودر پسته را می توانید برای تزئین شیرینی ها به ویژه باقلوا و غذاهای مختلف استفاده نمایید و جلوه زیبا و مجلسی به آنها ببخشید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 20 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.