طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک خانگی ساده و کاربردی

طرز تهیه روغن جدا کننده کیک روغن جدا کننده کیک به ما کمک می کند که کیک را سالم و راحتتر از قالب …

نحوه فریز کردن بامیه خورشتی به روش بلانچ کردن

نحوه فریز کردن بامیه خورشتی به روش بلانچ کردن

فریز کردن بامیه بامیه یکی از صیفی جات های است که بسیار پر خاصیت می باشد و با آن می توانید خورش بامیه …

مدل مانتو جدید و به روز شیک و دخترانه برای خانم های خوش تیپ

مدل مانتو جدید و به روز شیک و دخترانه برای خانم های خوش تیپ

مدل مانتو جدید و به روز مدل مانتو جدید و به روز یک از انتخاب های شیک و با کلاس است که می …

نکات و ترفندهای جدید آشپزی

نکات و ترفندهای جدید آشپزی که باید به شما گفته شود نکات کوتاه آشپزی نکات آشپزی خوشمزه نکات اولیه آشپزی نکات آشپزی و خانه داری اصول آشپزی نکات آشپزی چگونه سریع آشپزی کنیم نکات جدید اشپزی

در این مطلب نکات و ترفندهای جدید آشپزی که باید به شما گفته شود را گرد آورده ایم تا بتوانید از آشپزی خود لذت بیشتری ببرید این مطلب را در سایت داجان دنبال کنید و به اطلاعات ارزشمند خود بیافزایید.

نکات و ترفندهای جدید آشپزی

برطرف کردن بوی بد غذا یا سوختگی

اگر با این مشکل روبرو هستید می توانید از عود استفاده کنید عود و اسفند فضا را خوشبو می کنند و کارایی دیگری که اسفند دارد این است که به ضدعفونی شدن هوا کمک می کند اگر به فنگ شویی علاقه مند هستید لازم است بگویم که خاصیت از بین بردن انرژی های منفی را هم دارند البته قبل از این که آنها را دود کنید یک در یا پنجره باز کنید تا گردش هوا وجود داشته باشد.

پوست کندن گوجه فرنگی

جالب است بدانید که با این نکات آشپزی می توانید گوجه را بسیار راحت تر از قبل پوست بگیرید گوجه فرنگی شسته شده را با کارد یک علامت به اضافه سطحی فقط روی پوست گوجه تا پایین ایجاد کنید سپس آب را به جوش آورده و در ظرفی بریزید و گوجه ها را داخل آبجوش بگذارید بین ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه صبر کنید و سپس آنها را خارج کنید و در ظرفی که از قبل با آب سرد پر کرده اید بیاندازید و یک دقیقه زمان بدهید و دوباره بیرون بیاورید و به راحتی پوست بگیرید.

برنج سفیدتر

برای این که برنج شما سفیدتر شود می توانید هنگامی که برنج در آبجوش در حال جوشیدن است چند قاشق به آن ماست اضافه کنید و بعد آبکش کنید این کار کمک می کند که برنج سفیدتر شود.

بریدن پنیر

برای بریدن پنیر از چاقوی کند استفاده کنید یا کمی چاقو را گرم کنید بعد برش دهید یا از یک نخ محکم استفاده کنید تا مرتب و راحت پنیر را برش دهید.

خشک شدن کیک

اگر کیک شما بعد از پخت خشک شده علت آن زیاد زدن سفیده تخم مرغ است پس دقت کنید که سفیده را بیش از اندازه نزنید تا روی کیفیت کیک تاثیر منفی نداشته باشد و از کیک خود لذت ببرید.

خورش شور

اگر با این مشکل روبرو شدید و بعد از زحمتهای زیاد برای پخت غذا متوجه شدید که غذا شور است از این راه استفاده کنید در مورد غذاهای خورشتی و سوپ می توانید از یک سیب زمینی استفاده کنید پوست بگیرید و داخل قابلمه بیاندازید سیب زمینی این خاصیت را دارد که شوری و نمک غذا را جذب می کند و مشکل شما حل می شود ولی اگر برنج شور شد چاره ای ندارید جز این که خورش را بی نمک درست کنید تا شوری برنج احساس نشود.

خورش سوخته

اگر متوجه شدید ته خورش سوخته و ته گرفته اصلا آب اضافه نکنید بلکه به آرامی روی مواد خورش را جدا کرده بدون این که سوختگی ها را بردارید در ظرف دیگری پیاز داغ درست کنید ادویه بزنید و مواد را اضافه کنید. اگر خیلی شدید سوخته و همه مواد خورش به ته قابلمه چسبیده دور بریزید.

از بین بردن بوی غذای قبلی از روغن

گاهی پیش می آید که بعد از استفاده کردن از روغن مقداری  از آن در تابه اضافه می آید اگر سیاه نشده و قابل استفاده مجدد بود می توانیم با این راهکار بوی غذای قبلی را از بین ببریم و دوباره استفاده کنیم برای این کار چند شاخه جعفری که قبلا شسته و خشک شده را در روغن می اندازیم تا کمی سرخ شود سپس خارج کرده و دور می اندازیم با این کار بوی غذای قبلی از روغن گرفته می شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 15 اردیبهشت 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.