فریز کردن باقالی + مدت زمان نگهداری باقلا پخته در فریزر
علت نرم شدن خیار شور + راهکار داشتن خیارشور ترد و خوشمزه
علت نرم شدن خیار شور خیار شور یکی از دورچین های خوشمزه کنار غذاهای ایرانی به ویژه غذاهای ساندویچی است اگر تا به …
سبزی ترشی هفت بیجار شامل چیست؟
سبزی ترشی هفت بیجار یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ترشی هفت بیجار است این ترشی یک ویژگی خاص دارد و این است …
جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی
جدیدترین شینیون مو جدیدترین شینیون مو را از به روز ترین کالکشن های روز اروپایی برای خانم های خوش سلیقه گردآوری کرده ایم، …
فریز کردن باقالی
یکی از سبزیجاتی که فقط دوره محدودی در بازار موجوده باقالی است برای استفاده از آن می توانید باقالی را با روشی که برایتان در این مطلب آوردیم فریز کنید و در ماههای دیگر سال نیز از خوردن باقالی پلو خوشمزه لذت ببرید، از این که برای مشاهده فریز کردن باقالی + مدت زمان نگهداری باقلا پخته در فریزر در ادامه با سایت داجان همراه می شوید سپاسگزارم.
فریز کردن باقالی
مرحله اول
برای فریز کردن باقالی در ابتدا باقالی با کیفیت تهیه کنید باید رنگ آن سبز باشد و دانه آن نباید سفت و زرد رنگ باشد زیرا نشان می دهد باقالی مرغوبی نیست سپس از غلاف خارج کنید اگر برای باقالی پلو می خواهید فریز کنید باید پوست نازک روی باقالی را نیز جدا کنید.
مرحله دوم
باقالی ها را تمیز بشویید و آبکش کنید تا آب اضافه آن برود سپس در ظرفی آب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به جوش بیاید سپس باقالی را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید برای ۳ دقیقه در آن بماند.
مرحله سوم
در این فاصله ظرفی را پر از آب و یخ نمایید بعد از ۳ دقیقه باقالی را از روی حرارت بردارید در آبکش بریزید و بلافاصله داخل آب سرد قرار دهید تا دچار شوک شود این کار باعث می شود رنگ باقالی سبز بماند بعد از ۲ تا ۳ دقیقه از آب سرد خارج کنید.
مرحله چهارم
اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس در زیپ پلاست یا ظرف های مخصوص فریزر بسته بندی کنید باقالی فریز شده را برای مدت ۸ ماه تا یک سال می توانید در فریزر نگهداری نمایید. نوش جان.