افزایش ماندگاری سبزی خوردن در یخچال تا ده روز
راهکار کپک نزدن رب گوجه فرنگی+ علت کپک رب
کپک نزدن رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی معروف هر آشپزخانه ای رب است رب در انواع مختلفی تولید می شود و رب …
طرز تهیه گلاب خانگی با گل محمدی تازه
طرز تهیه گلاب گلاب یکی از خوشبوترین عرقیجاتی است که می توانید در منزل برای آشپزی و یا درست کردن شیرینی و شربت …
میکاپ کره ای شیک و دخترانه از جدیدترین مدل های آرایش فانتزی
میکاپ کره ای میکاپ کره ای یک سبک خاص و متفاوت آرایش است که در کشور کره ترند شده است در این مقاله …
افزایش ماندگاری سبزی خوردن
تا حالا شده سبزی خوردن بگیرید و بعد از دو تا سه روز پژمرده و غیر قابل خوردن شود با این راهکار ساده می توانید سبزی خوردن را تا ده روز در یخچال نگهداری کنید و سالم بماند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله افزایش ماندگاری سبزی خوردن در یخچال تا ده روز در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای ماندگاری سبزی | |
قابلمه روحی | یک عدد |
قاشق استیل یا روحی | یک عدد |
افزایش ماندگاری سبزی خوردن
مرحله اول
برای این که سبزی خوردن شما برای مدت طولانی تر سالم و سرحال بماند در ابتدا سبزی ها را پاک کنید سپس در ظرفی ریخته و آب بگیرید و بگذارید نیم ساعت بماند تا گل و کثیفی ته نشین شود.
مرحله دوم
در این مرحله از روی ظرف سبزی را برداشته و داخل آبکش بریزید سپس گل ته را خالی کنید و سبزی ها را با آب بشویید و اجازه دهید تا آب اضافی آن کاملا برود .
مرحله سوم
در این مرحله سبزی خوردن را داخل یک قابلمه روحی بریزید و روی آن یک قاشق استیل یا روحی بگذارید با این کار ماندگاری سبزی بیشتر شده و برای مدت طولانی می توانید سبزی تازه داشته باشید.