طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه
چیدمان قابلمه عروس برای جهیزیه + مرتب کردن کابینت قابلمه
چیدمان قابلمه عروس چیدمان قابلمه عروس در کابینت معمولا برای تازه عروس ها کار دشواری است و نیاز به دقت و تجربه دارد تا …
نحوه نگهداری از ماست چکیده در یخچال های خانگی
نگهداری از ماست چکیده یکی از محصولاتی که در سبد هر خانواده ای موجود می باشد ماست است که برای سلامتی همه خانواده …
طرز تهیه پنیر ورقه ای خانگی خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه پنیر ورقه ای امروزه انواع پنیرهای مختلفی در بازار هست که با آنها می توانید غذاهای متنوع و پر طرفداری درست …
طرز تهیه کشمش پلویی
کشمش یک ماده غذایی پر خاصیت است که در بسیاری از غذاها استفاده می شود این ماده غذایی خوشمزه را می توانید در منزل و به صورت خانگی تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشمش پلویی آفتابی سالم و خوشمزه در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم کشمش | |
انگور ریز بدون هسته | یک کیلو |
آب جوش | به مقدار لازم |
طرز تهیه کشمش
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن کشمش خانگی یک ظرف را پر از آب کرده و می گذاریم به جوش بیاید سپس انگور ریز و بدون هسته را تمیز می شوییم و داخل آب جوش برای ۷ تا ۸ ثانیه قرار می دهیم.
مرحله دوم
قابل توجه است که انگور در آب جوش نباید بجوشد سپس بگذارید تا در آبکش آبش برود و خشک شود و روی توری فلزی یا دستمال بگذارید و برای ۴ الی ۵ روز جلوی نور خورشید قرار دهید.
مرحله سوم
می توانید به صورت ریسه ای هم بند کنید و روی پشت بام قرار دهید تا در آفتاب خشک شود اگر دستگاه میوه خشک کن دارید که می توانید در دستگاه در زمان کوتاه تری کشمش درست کنید.
مرحله چهارم
بعد از گذشت زمان مورد نیاز شاخه و دم های کشمش را جدا کنید و در ظرف دربسته نگهداری نمایید و برای غذاهای مختلف مثل کشمش پلو، عدس پلو و نان کشمش استفاده کنید. نوش جان.
نکات طرز تهیه کشمش پلویی
حتما از انگور بدون هسته و ریز استفاده نمایید. وقتی آب روی حرارت جوش ریز زد انگور را اضافه کنید و سریع در بیاورید تا جوش نخورد و حتما کاملا در نور خورشید یا دستگاه میوه خشک کن، خشک شده باشد سپس جمع کنید و در ظرف دربسته نگهداری نمایید.