طرز تهیه پودر کیک خانگی فوری و خوشمزه برای هر نوع کیکی
مدل شینیون فر جمع شیک و مجلسی مدل موی ترند امسال
مدل شینیون فر جمع مدل شینیون فر جمع یکی از مدلهای شیکی است که می توانید برای مراسم ها روی موهای خود اجرا …
طرز تهیه پنیر ورقه ای خانگی خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه پنیر ورقه ای امروزه انواع پنیرهای مختلفی در بازار هست که با آنها می توانید غذاهای متنوع و پر طرفداری درست …
راهکار کپک نزدن رب گوجه فرنگی+ علت کپک رب
کپک نزدن رب گوجه فرنگی یکی از چاشنی معروف هر آشپزخانه ای رب است رب در انواع مختلفی تولید می شود و رب …
طرز تهیه پودر کیک خانگی
شاید برای شما هم پیش آمده که برای پخت یک کیک خوشمزه عجله داشته اید و زمان کافی نداشته اید با آماده کردن پودر کیک می توانید برای زمان هایی که وقت کافی ندارید همیشه فرصت پخت یک کیک خوشمزه را داشته باشید و در کنار خانواده نوش جان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر کیک خانگی فوری در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای پودر کیک | |
آرد | یک و یک چهارم لیوان |
پودر نشاسته ذرت | یک چهارم لیوان |
پودر قند | نصف لیوان |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چای جوری |
طرز تهیه پودر کیک
مرحله اول
برای درست کردن پودر کیک خانگی در ابتدا آرد را الک کنید و یک و یک چهارم لیوان یا ۶۰ گرم داخل ظرف بریزید سپس یک چهارم لیوان یا ۳۰ گرم نشاسته ذرت به آرد اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله نصف لیوان و حدود ۶۰ گرم پودر قند داشتیم که به مواد قبلی می افزاییم و در انتها بکینگ پودر و وانیل را اضافه می کنیم اگر کیک وانیلی نمی خواهید از اسانس دیگری استفاده کنید.
مرحله سوم
همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا یک ترکیب یکدست داشته باشیم و در یک ظرف تمیز و خشک نگهداری کنید و در زمان استفاده یک پودر کیک فوری و خوشمزه دارید.
مرحله چهارم
اگر کیک را با طعم های متفاوت دوست دارید در زمان پخت می توانید اسانس ها و طعم دهنده های دیگر را استفاده کنید و کیک های خوشمزه و متفاوت داشته باشید مثل دارچینی، زنجبیلی، وانیلی و …
مرحله پنجم
اگر می خواهید کیک تولد شما شکلاتی باشد دو قاشق غذاخوری از مقدار آرد را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه نمایید و در نتیجه یک کیک شکلاتی خوشمزه خواهیم داشت.
مرحله ششم
پودر کیک را تا ۶ هفته می تواند در یک ظرف در بسته نگهداری کنید تا هم برای مهمان سر زده و هم اگر کار سفارش کیک انجام می دهید پودر کیک آماده داشته باشید و از زمان خود بهترین استفاده را کنید.
مرحله هفتم
لازم به ذکر است که پودر نشاسته ذرت برای پوک و سبک شدن بافت کیک است پس اگر نخواستید می توانید به جای آن از آرد سفید قنادی که از لوازم شیرینی فروشی ها می شود تهیه کرد استفاده کنید.
طرز تهیه کیک با پودر کیک
برای این کار دو عدد تخم مرغ که از قبل بیرون یخچال بوده و به دمای محیط رسیده لازم داریم به اضافه روغن مایع و شیر که با پودر کیک مخلوط می کنیم و بهتر است با همزن برقی بزنید و سپس در قالب ریخته و در فر قرار دهید.