طرز تهیه سس سالسا تند و خوشمزه مکزیکی
مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403
مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …
رفع تلخی لیمو عمانی در قورمه سبزی با سیب زمینی
رفع تلخی لیمو عمانی لیمو عمانی چاشنی خوشمزه و ترش مزه ای است که برای خورش ها استفاده می شود و گاهی باعث …
روش پخت گوشت دیرپز با یک راهکار عالی و فوری
روش پخت گوشت دیرپز تا به حال برای شما پیش آمده که مهمان سر زده بیاید و وقت کافی برای پخت غذای گوشتی …
طرز تهیه سس سالسا
سس ها چاشنی های خوشمزه ای هستند که طعم خاصی به غذای شما می دهند سس سالسا یک سس نسبتا تند و خوشمزه مکزیکی است که برای انواع غذا می توانید استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس سالسا تند و خوشمزه مکزیکی در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم سس سالسا | |
گوجه فرنگی کبابی | نیم کیلو |
آب لیمو ترش تازه | دو قاشق غذاخوری |
سیر رنده شده | یک قاشق چای خوری |
پیاز سفید | نصف یک پیاز کوچک |
گشنیز تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
فلفل سبز تند | نصف یک فلفل |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سس سالسا
مرحله اول
برای درست کردن سس سالسا ابتدا گوجه ها را تمیز بشویید سپس روی اجاق گاز یا منقل کبابی کنید پوست گوجه ها را می کنیم و در میکسر یا مخلوط کن می ریزیم و میکس می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه پیاز سفید و گشنیز تازه خرد شده به گوجه می افزاییم و فلفل سبز تند را به همراه نمک و فلفل به مواد قبلی افزوده و همه را با هم میکس می کنیم.
مرحله سوم
در انتها به سس سالسا آب لیمو ترش را می افزاییم سس سالسا آماده مصرف است و می توانید کنار غذای خود از این سس استفاده کنید و از طعم دلپذیرش لذت ببریید. نوش جان.
کاربرد سس سالسا
در کنار غذاهای مکزیکی یا نان ترتیلا یا چیپس ذرت می توانید از این سس خوشمزه استفاده نمایید.