نگهداری سیر در فریزر برای مدت طولانی به سه روش آسان
مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403
مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …
طرز تهیه پودر پسته خانگی و مخصوص با پسته تازه
طرز تهیه پودر پسته خانگی پسته یکی از آجیل های پرخاصیت است که خلال و پودرش در بسیاری از غذاها و شیرینی ها …
طرز تهیه پودر پیاز و پیاز خشک در خانه به روش مدرن و سنتی
طرز تهیه پودر پیاز و پیاز خشک یکی از ادویه هایی که در منزل می توانید آماده کنید پودر پیاز است این پودر …
نگهداری سیر در فریزر
آیا تا به حال متوجه شده اید که سیر در حال جوانه زدن یا چروک شدن است؟ نگهداری سیر در یخچال از خراب شدن آن جلوگیری می کند و اجازه می دهد تا برای مدت طولانی نگهداری شود، از این که برای مشاهده نگهداری سیر در فریزر برای مدت طولانی به سه روش آسان در ادامه با سایت داجان همراه می شوید سپاسگزارم.
نگهداری سیر در فریزر
آیا این اتفاق برای شما نیفتاده است که وقتی سیر را در دمای اتاق یا در یخچال نگهداری می کنید جوانه بزند یا پوک شود؟ اگر سیر را با پوست منجمد کنید، میتوانید تا ۶ ماه بدون خراب شدن آن را نگهداری کنید.
روش نگهداری به صورت حبه ای
حبه های سیر را یکی یکی پوست بگیرید فقط پوست رویی سیر را جدا کنید.
بدون پوست در کیسه فریزر قرار داده و فریز کنید مدت نگهداری حدود ۶ ماه است.
روش نگهداری به صورت خرد شده
سیر را خرد کرده یا خلال کنید.
در نایلون به قطعات کوچک تقسیم کنید و در کیسه فریزر قرار داده و فریز کنید در این روش مدت زمان نگهداری ۲ هفته تا ۱ ماه است.
رنده کردن و یخ زدن آن بسیار راحت است تا بتوان به سرعت از آن در آشپزی استفاده کرد. نکته این است که روی کیسه فریزر را با سیخ چوبی یا کارد علامت گذاری کنید تا بتوانید هنگام استفاده از آن به راحتی برای یک وعده جدا کنید در این روش دوره نگهداری حدود ۲ هفته تا ۱ ماه است.
روش نگهداری سیر رنده شده
سیر را رنده کنید.
در کیسه فریزر قرار دهید و روی کیسه را با سیخ چوبی یا کارد علامت بزنید و فریز کنید.
نحوه آب کردن سیر یخ زده
سیر یخ زده نیازی به آب شدن ندارد، بنابراین می توان آن را مستقیماً از فریزر خارج کرد و استفاده نمود. نحوه استفاده از سیر یخ زده با پوست و سیر خرد شده را توضیح خواهم داد.
سیر یخ زده با پوست و سیر رنده شده
سیر با پوست منجمد شده قبل از استفاده باید پوست کنده شود. بسیاری فکر می کنند که پوست کندن سیر یخ زده سخت است، اما در واقع پوست کندن سیر یخ زده بسیار آسان است. اگر می خواهید آن را برش دهید و بعد استفاده کنید، می توانید آن را در حالی که یخ زده است برش دهید، زیرا سیر در هنگام یخ زدن سفت نمی شود. در صورتی که سیر را برش داده اید یا رنده کرده اید نیاز یه یخ زدایی آن نیست زیرا باعث آبکی شدن می شود، بنابراین به جای آب کردن از آن به صورت منجمد استفاده کنید.