انواع پیاز و موارد مصرف آن در آشپزخانه و پخت و پز

انواع پیاز و موارد مصرف آن در آشپزخانه و پخت و پز

انواع پیاز و موارد مصرف آن ما انواع مختلفی از پیازها را داریم که هر کدام برای استفاده متفاوتی مناسب است برخی پیازها …

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی طلا شیک و سنگین از جدیدترین گالری های امارت

مدل النگو عربی مدل النگو عربی یکی از خاص ترین مدلهای النگو است این سبک طلا رنگ زردتری دارد و عیار آن معمولا …

نکات پخت حلیم گندم کشدار و خوشمزه + علت ترشی حلیم

نکات پخت حلیم گندم کشدار و خوشمزه + علت ترشی حلیم

نکات پخت حلیم گندم حلیم از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که برای نذری پخته می شود این غذا برای وعده صبحانه استفاده …

طرز تهیه لبو

طرز تهیه لبو خوشمزه و قرمز به روش بازاری طرز تهیه لبو در زودپز  طرز تهیه لبو رژیمی  طرز تهیه لبو شیرازی  طرز تهیه لبو پلو  طرز تهیه لبو در فر  طرز تهیه لبو برای شب یلدا  طرز تهیه لبو قرمز با شیره انگور

یکی از خوشمزه های فصل سرما لبو است که با چغندر قرمز درست می شود که طعم بازاری آن فوق العاده است و نکات آشپزی ریزی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لبو خوشمزه و قرمز به روش بازاری در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

مواد لازم برای لبو
لبو ( چغندر قرمز)نیم کیلو
آببه میزان لازم
شکرسه الی چهار قاشق غذاخوری

طرز تهیه لبو

مرحله اول

برای درست کردن یک لبو خوشمزه و قرمز ایتدا چغندر قرمز را تمیز بشویید و داخل یک قایلمه قرار دهید و روی آن ها آب یریزید و بگذارید روی حرارت اجاق گاز تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

وقتی آب قابلمه به جوش رسید باید درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا لبو ها پخته شود سپس با نوک چاقو یا چنگال تست کنید تا از پخته شدن لبو ها مطمئن شوید و از داخل قابلمه خارج کنید.

طرز تهیه لبو خوشمزه و قرمز به روش بازاری طرز تهیه لبو در زودپز  طرز تهیه لبو رژیمی  طرز تهیه لبو شیرازی  طرز تهیه لبو پلو  طرز تهیه لبو در فر  طرز تهیه لبو برای شب یلدا  طرز تهیه لبو قرمز با شیره انگور

مرحله سوم

در این مرحله داخل آب لبویی که درون قابلمه است چند قاشق شکر می ریزیم و می گذاریم به جوش بیایید و لبوها را هم پوست می گیریم و سالم یا حلقه حلقه می کنیم و داخل قابلمه می اندازیم.

مرحله چهارم

یک ربع لبو باید با شهدی که درست کردیم بجوشد و می توانید از شهد روی لبو ها بریزید تا مزه بهتری پیدا کنند همچنین می توانید نبات هم بریزید تا سردی لبو را بگیرد سپس از قابلمه خارج کنید.

طرز تهیه لبو خوشمزه و قرمز به روش بازاری طرز تهیه لبو در زودپز  طرز تهیه لبو رژیمی  طرز تهیه لبو شیرازی  طرز تهیه لبو پلو  طرز تهیه لبو در فر  طرز تهیه لبو برای شب یلدا  طرز تهیه لبو قرمز با شیره انگور

مرحله پنجم

لبوی قرمز و خوشمزه ما آماده سرو است داخل ظرف سرو می ریزیم و از سس لبو روی آن ها می ریزیم این لبو طعم لبوهای بازاری را دارد و از خوردن آن کنار خانواده لذت خواهید برد. نوش جان.

نکات لبوی بازاری

از چغندرهایی با رنگ تیره استفاده کنید که ظاهری گرد و تپل دارند و کشیده نیستند و باید لبوها سر و ته داشته باشند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 22 آبان 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.