طرز تهیه زعفران دم کرده خوشرنگ با یخ
ترفند رفع بوی سوختگی برنج + رفع بوی سوختگی غذا
رفع بوی سوختگی برنج از بدترین اتفاقاتی که ممکن است بعد از پختن غذا رخ بدهد سوختن است اگر برنج را دم گذاشته …
بهترین روش خیس کردن برنج برای یک پلوی دانه دانه و قد بلند
بهترین روش خیس کردن برنج برای داشتن یک برنج دون دون و خوشمزه باید یاد بگیری برنج را به روش درست در آب …
میکاپ کره ای شیک و دخترانه از جدیدترین مدل های آرایش فانتزی
میکاپ کره ای میکاپ کره ای یک سبک خاص و متفاوت آرایش است که در کشور کره ترند شده است در این مقاله …
طرز تهیه زعفران دم کرده
روش دم کردن زعفران یکی از ترفندهای مهمی است که باعث می شود زعفران بیشتر رنگ دهد و خوش و آب و رنگ تر باشد و غذاهای خوشرنگ تری هم داشته باشییم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زعفران دم کرده خوشرنگ با یخ در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای دم کردن زعفران | |
زعفران | به مقدار لازم |
یخ | چند قالب کوچک |
آب | یک چهارم فنجان |
طرز تهیه زعفران دم کرده
مرحله اول
برای دم کردن زعفران در ابتدا زعفرانی که در بسته پلاستیکی دارید را بدون باز کردن با ته لیوان یا هاون کوچک زعفران ساب بسابید یعنی روی پلاستیک بکشید تا زعفران ها سابیده شوند.
مرحله دوم
یا زعفران را در زعفران ساب های موجود در بازار بریزید یا در هاون کوچک بسابید و از قند برای سابیدن زعفران استفاده نکنید در یک قوری شیشه ای چند قالب یخ بریزید و از زعفران به آن بیافزایید.
مرحله سوم
اگر قوری شیشه ای نداشتید از یک کاسه شیشه ای استفاده نمایید کمی آب بیافزاید و برای نیم ساعت تا یک ساعت زمان دهید تا یخ های داخل آن آب شوند و شوک اول به زعفران ها وارد شود.
مرحله چهارم
برای شوک دوم قوری زعفران را یا روی بخار آب کتری بگذارید یا روی وارمر قرار دهید برای ۱۵ دقیقه تا نیم ساعت تا زعفران دم بکشد و حسابی رنگ بیاندازد سپس استفاده نمایید.
مرحله پنجم
اگر می خواهید در یخچال نگهداری کنید اجازه دهید سرد شود سپس در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال برای یک هفته قرار دهید و مصرف کنید البته بهتر است که زعفران را تازه دم کرده مصرف نمایید.
مرحله ششم
اگر می خواهید زمان ماندگاری زعفران دم شده بیشتر باشد در قالب یخ بریزید و در فریزر قرار دهید و برای زمانی که نیاز دارید از قالب خارج کرده و اجازه دهید یخش آب شود و استفاده کنید.
نکات دم کردن زعفران با یخ
اصلا زعفران با قند و شکر سابیده نشود زیرا رنگش تیره می گردد حتما باید به زعفران دو بار شوک وارد شود یک بار با افزودن یخ و بار دوم با دم کردن روی بخار کتری این کار را انجام دهید. دم کردن زعفران روی وارمر نباید بیشتر از یک ساعت شود سپس بگذارید خنک شود و در ظرف در بسته بگذارید خنک شود. اگر می خواهید زعفران در یخچال دوام بیشتری داشته باشد تفاله های سابیده شده آن را جدا کنید برای این کار زعفران دم کرده را از صافی عبور دهید. تفاله باقی مانده زعفران را دور نریزید در خورش بریزید تا خوشرنگ تر شود، بهترین زمان برای نگهداری زعفران در یخچال یک هفته است و بعد کیفیتش از بین می رود پس به اندازه دم کنید، اگر خواستید برای مدت طولانی تر نگهداری نمایید داخل قالب های سیلیکونی ریخته بعداز یخ بستن در بیاورید ودر ظرف دربسته در فریزر نگه دارید ولی در حد ممکن به صورت مصرف روزانه دم کنید.
زعفران دم کرده برای چی خوبه؟
زعفران دم کرده را برای تزئین برنج می توانید استفاده نمایید مقداری از برنج را برداشته و با زعفران مخلوط می کنیم و برای تزئین روی دیس های برنج مصرف میکنیم. در انواع خوراک ها و خورش ها برای زیبایی و خوش عطر شدن آن می توانید استفاده کنید، برای برنج ها و ته چین قالبی می توانید ته قابلمه استفاده کنید.