مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک و فوق العاده باکلاس با طراحی های 1403

مدل مانتو بلند شیک مدل مانتو بلند شیک را از ژورنال های روز و مطرح برای خانم های علاقه مند به این سبک …

طرز نگهداری برگ مو در فریزر برای مدت طولانی

طرز نگهداری برگ مو در فریزر برای مدت طولانی

طرز نگهداری برگ مو در فریزر یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که می توانید با برگ مو درست کنید دلمه برگ مو است …

طرز تهیه پنیر ورقه ای خانگی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه پنیر ورقه ای خانگی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه پنیر ورقه ای امروزه انواع پنیرهای مختلفی در بازار هست که با آنها می توانید غذاهای متنوع و پر طرفداری درست …

علت نرم شدن خیار شور

علت نرم شدن خیار شور علت نرم شدن خیارشور چیست نی نی سایت خیارشور نرم شده چیکار کنم علائم خراب شدن خیارشور چه کار کنیم خیار شور له نشود علت انداختن قند در خیارشور علت سفید شدن خیارشور علت کشدار شدن اب خیار شور علت نرم شدن شور چیست kvl ank odhva,v jvn ank odhva,v 

خیار شور یکی از دورچین های خوشمزه کنار غذاهای ایرانی به ویژه غذاهای ساندویچی است اگر تا به حال خیار شور درست کردید و نتیجه خیار شوری شل و بی مزه بوده است این مطلب را دنبال کنید، از این که برای مشاهده علت نرم شدن خیار شور + نکات خیارشور ترد و خوشمزه در ادامه با سایت داجان همراه می شوید سپاسگزارم.

علت نرم شدن خیار شور

آب خیارشور

یکی از مهمترین دلایلی که باعث می شود خیار شور شل شود این است که از آب شیر استفاده کرده اید زیرا آب لوله کشی کلر دارد و می تواند باعث شل و لیز شدن خیار شور شود اما اگر از آب جوشیده کاملا سرد شده استفاده کنید نتیجه بهتری خواهید گرفت دقت کنید آب جوشیده را از شب تا صبح یا برای چند ساعت کنار بگذارید تا کاملا سرد شود سپس استفاده کنید.

مقدار نمک خیارشور

اگر مقدار نمک خیارشور کم باشد باعث شل و بی مزه شدن خیار شور می شود میزان نمک به آب ۱ به ۱۸ است از هر پیمانه ای استفاده کردید برای هر دو یکسان باشد و می توانید بعد از درست کردن آب نمک یک آزمایش انجام دهید یک تخم مرغ سالم را داخل آب و نمک قرار دهید اگر فقط به اندازه یک سانت تقریبا سرش بیرون ماند آب نمک مناسب شور است. موضوع مهم دیگر این است که نمک باید در آب حل شود بعد اضافه شود.

ترد شدن خیار شور

علت نرم شدن خیار شور علت نرم شدن خیارشور چیست نی نی سایت خیارشور نرم شده چیکار کنم علائم خراب شدن خیارشور چه کار کنیم خیار شور له نشود علت انداختن قند در خیارشور علت سفید شدن خیارشور علت کشدار شدن اب خیار شور علت نرم شدن شور چیست kvl ank odhva,v jvn ank odhva,v 

از راههای که باعث می شود خیار شور ترد شود این است که چند عدد نخود خام داخل ظرف خیارشور بیاندازید، می توانید برای این که خیار پوک نشود با خلال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید سپس در ظرف ریخته و بقیه مواد را بیافزایید.

ورود هوا ممنوع

برای داشتن یک خیار شور ترد باید از وارد شدن هوا به داخل ظرف جلوگیری کنید بعد از این که ظرف را با آب نمک و مقداری سرکه پر کردید روی درب ظرف یک پلاستیک بگذارید و درب ظرف را محکم ببندید در بعضی مناطق ایران دور ظرف را گچ می گیرند تا اصلا هوایی وارد ظرف نشود.

راههای جلوگیری از کپک زدن خیار شور

برای این که خیارشور باکیفیتی داشته باشید از خیارهای سالم و قلمی با سایز کوچک استفاده کنید و تمام مواد خیار شور را شسته و کنار بگذارید تا خشک شوند و هیچ آبی روی آن ها نماند و در زمان درست کردن از قاشق چرب استفاده نکنید حتی بعد از درست شدن خیار شور استفاده از یک قاشق چرب یا خیس باعث می شود خیار شور کپک بزند.

به طور کلی اصلی ترین دلیل نرم شدن خیار شور میزان نمک است سپس نفوذ هوا به ظرف خیار شور و زیاد بودن میزان سرکه است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 21 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.