نکات آشپزی حرفه ای و جذاب برای تازه کارها
جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی
جدیدترین شینیون مو جدیدترین شینیون مو را از به روز ترین کالکشن های روز اروپایی برای خانم های خوش سلیقه گردآوری کرده ایم، …
از بین بردن بوی غذا در خانه + از بین بردن بوی آشپزی
از بین بردن بوی غذا چه یک سوپ دلچسب یا یک خورش قورمه سبزی، بوی پخت و پز معمولاً به عنوان یک افزودنی …
فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج
فوت و فن قد کشیدن برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج است که در مهمانی ها بسیار استفاده می شود …
نکات آشپزی حرفه ای
برای آشپزی در منزل رعایت نکات حرفه ای به شما کمک می کند تا به نتیجه و طعم بهتری برسید در مطلب نکات آشپزی حرفه ای در سایت داجان در مورد چند ترفند جذاب آشپزی پرداخته ایم که باعث می شود غذای با کیفیت تر و خوشمزه تری بپزید.
نکات آشپزی حرفه ای
دمپختک و استانبولی بدون گوشت
زمانی که قصد دارید استانبولی یا دمپختک بپزید و گوشت کافی ندارید می توانید غذا را با سیب زمینی، هویج، بادمجان نگینی خرد شده و ادویه خوشمزه تر و شلوغتر کنید تا کمبود گوشت کمتر حس شود. اگر نخود فرنگی و یا قارچ هم دوست داشته باشید می توانید نگینی برش بزنید و به پلوها اضافه کنید.
ماندگاری بیشتر شیر پاکتی و محلی
یکی از مشکلات نگهداری از شیر این است که عمر آن زود به پایان می رسد و خراب می شود برای ماندگاری بیشتر شیر داخل آن به اندازه نوک قاشق چای خوری نمک بریزید و هم بزنید این کار ماندگاری شیر را بیشتر می کند و تا یک هفته می ماند و نه خراب می شود و نه بو می گیرد.
قد کشیدن برنج
اگر دوست دارید برنج شما قد بیشتری بکشد زمانی که برنج در حال جوش خوردن است یک پیاز را دو نیم کنید و در قابلمه بیاندازید با این کار هم برنج قد بیشتری می کشد و هم خوش طعم تر می شود و یا زمانی که برنج در حال جوشیدن است قبل از آبکش کردن یک لیوان آب سرد اضافه کنید با این کار شوک به آن وارد می شود و قد می کشد.
خوشمزه شدن سالاد اولویه
برای طعم بهتر سالاد اولویه بهتر است سیب زمینی پخته شده و رنده شده را با آب مرغ مخلوط کنید و برای ده دقیقه در یخچال بگذارید و اجازه دهید طعم آب مرغ در سیب زمینی نفوذ کند سپس بیرون بیاورید و با بقیه مواد اولویه مخلوط کنید که بسیار خوشمزه تر می شود.
زعفران خوش رنگ تر
زعفران را بسابید و در آن یک تکه یخ بندازید تا آب شود و رنگ دهد سپس در ظرف کوچکی داخل برنجی که در حال دم است قرار دهید تا رنگش حسابی باز شود و بسیار خوشرنگ می شود.
فسنجان جا افتاده
برای این که فسنجان جا افتاده تری داشته باشید و خورش فسنجان بیشتر لعاب بیاندازد و غلیظ تر شود نشاسته ذرت و آب سرد را اضافه کنید تا جا افتاده تر گردد.