جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی

جدیدترین شینیون مو جمع و باز از به روزترین کالکشن های اروپایی

جدیدترین شینیون مو جدیدترین شینیون مو را از به روز ترین کالکشن های روز  اروپایی برای خانم های خوش سلیقه گردآوری کرده ایم، …

از بین بردن بوی غذا در خانه + از بین بردن بوی آشپزی

از بین بردن بوی غذا در خانه + از بین بردن بوی آشپزی

 از بین بردن بوی غذا چه یک سوپ دلچسب یا یک خورش قورمه سبزی، بوی پخت و پز معمولاً به عنوان یک افزودنی …

فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج ایرانی + ترفند سفید شدن برنج

فوت و فن قد کشیدن برنج یکی از غذاهای اصلی ما ایرانی ها برنج است که در مهمانی ها بسیار استفاده می شود …

نکات آشپزی حرفه ای

نکات آشپزی حرفه ای و جذاب برای تازه کارها نکات آشپزی خوشمزه  نکات کوتاه آشپزی نکات اولیه آشپزی فنون آشپزی حرفه ای آشپزی حرفه ای ایرانی نکات اشپزی جالب چگونه سریع آشپزی کنیم

برای آشپزی در منزل رعایت نکات حرفه ای به شما کمک می کند تا به نتیجه و طعم بهتری برسید در مطلب نکات آشپزی حرفه ای در سایت داجان در مورد چند ترفند جذاب آشپزی پرداخته ایم که باعث می شود غذای با کیفیت تر و خوشمزه تری بپزید.

نکات آشپزی حرفه ای

دمپختک و استانبولی بدون گوشت

زمانی که قصد دارید استانبولی یا دمپختک بپزید و گوشت کافی ندارید می توانید غذا را با سیب زمینی، هویج، بادمجان نگینی خرد شده و ادویه خوشمزه تر و شلوغتر کنید تا کمبود گوشت کمتر حس شود. اگر نخود فرنگی و یا قارچ هم دوست داشته باشید می توانید نگینی برش بزنید و به پلوها اضافه کنید.

ماندگاری بیشتر شیر پاکتی و محلی

یکی از مشکلات نگهداری از شیر این است که عمر آن زود به پایان می رسد و خراب می شود برای ماندگاری بیشتر شیر داخل آن به اندازه نوک قاشق چای خوری نمک بریزید و هم بزنید این کار ماندگاری شیر را بیشتر می کند و تا یک هفته می ماند و نه خراب می شود و نه بو می گیرد.

قد کشیدن برنج

اگر دوست دارید برنج شما قد بیشتری بکشد زمانی که برنج در حال جوش خوردن است یک پیاز را دو نیم کنید و در قابلمه بیاندازید با این کار هم برنج قد بیشتری می کشد و هم خوش طعم تر می شود و یا زمانی که برنج در حال جوشیدن است قبل از آبکش کردن یک لیوان آب سرد اضافه کنید با این کار شوک به آن وارد می شود و قد می کشد.

خوشمزه شدن سالاد اولویه

برای طعم بهتر سالاد اولویه بهتر است سیب زمینی پخته شده و رنده شده را با آب مرغ مخلوط کنید و برای ده دقیقه در یخچال بگذارید و اجازه دهید طعم آب مرغ در سیب زمینی نفوذ کند سپس بیرون بیاورید و با بقیه مواد اولویه مخلوط کنید که بسیار خوشمزه تر می شود.

زعفران خوش رنگ تر

زعفران را بسابید و در آن یک تکه یخ بندازید تا آب شود و رنگ دهد سپس در ظرف کوچکی داخل برنجی که در حال دم است قرار دهید تا رنگش حسابی باز شود و بسیار خوشرنگ می شود.

فسنجان جا افتاده

برای این که فسنجان جا افتاده تری داشته باشید و خورش فسنجان بیشتر لعاب بیاندازد و غلیظ تر شود نشاسته ذرت و آب سرد را اضافه کنید تا جا افتاده تر گردد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.