مدل گردنبند دونه برفی دخترانه + گردنبند دانه برف نماد چیست؟

مدل گردنبند دونه برفی دخترانه + گردنبند دانه برف نماد چیست؟

مدل گردنبند دونه برفی مدل گردنبند دونه برفی یکی از اکسسوری های زیبای دخترانه است که بسیار شیک و ظریف می باشد و …

نکات خانه داری و مدیریت خانه برای تازه عروسها

نکات خانه داری و مدیریت خانه برای تازه عروسها

نکات خانه داری نکات خانه داری و مدیریت خانه برای تازه عروسها و هر بانویی لازم است تا با مدیریت بهتر به امور …

تکنیک ساده و در دسترس پاک کردن لکه چای روی فرش

تکنیک ساده و در دسترس پاک کردن لکه چای روی فرش

لکه چای روی فرش لکه ها یکی از معظلاتی هستند که خانم ها با آن ها هر روز روبرو می شوند لکه روی …

نکات خانه داری حرفه ای نکات خانه داری حرفه ای برای تمیزی سریع تر نکات خانه داری حرفه ای برای تمیزی سریع تر نکات خانه داری نکات ریز آشپزی و خانه داری رمز خانه داری نکات خانه داری اینستا نکات خانه داری جالب نکات خانه داری کوتاه کانال خانه داری نکات خانه داری تمیزکاری

نکات خانه داری حرفه ای برای تمیزی سریع تر برای هر بانوی لازم است تا بتواند در حداقل زمان ممکن به بهترین نتیجه برسد و منزلی تمیز و پر از آرامش داشته باشد پس لطفا با ما در سایت داجان همراه باشید.

نکات خانه داری حرفه ای

۱-از بین بردن بوی بد پیاز از کارد

معمولا بعد از پوست کندن و خرد کردن پیاز کارد بوی پیاز را به خود می گیرد برای از بین بردن بوی آن یک هویج را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید مشکل حل شد.

۲-بخار پز بساز!

یکی از بهترین و پرخاصیت ترین غذاها آن هایی هستند که با بخار آب پخته می شوند و طعم و خواص غذا کاملا حفظ می شود. اگر  بخارپز در منزل ندارید با این روش برای خود یک بخارپز ویژه و خاص و در عین حال ساده بسازید. ابتدا یک قابلمه را پر از آب می کنیم متناسب با غذایی که می خواهیم بخار پز شود سپس یک آبکش که سایز مناسبی با در قابلمه دارد روی آن قرار می دهیم. مقدار آب باید به اندازه ای باشد که به زیر آبکش نرسد و حالا می توانید موادی که می خواهید بخارپز کنید را داخل آبکش بگذارید. اجاق را روشن کنید تا آب بجوش بیاید و با بخار آن مواد غذایی شما بخارپزشود برتری این روش نسبت به آب پز کردن این است که مزه و طعم مواد بهتر حفظ می شود. با این روش انواع سبزیجات مانند نخود فرنگی و هویج و… را می توانید بخارپز کنید.

۳-زعفرانی خوش رنگ تر

یکی از مشکلات خانمها این است که دوست دارند زعفرانی که استفاده می کنند کاملا رنگ دهد و به غذا طعم و رنگ ویژه خود را پس دهد. در این نکات خانه داری راهی را به شما آموزش می دهم که بتوانید نهایت استفاده را از زعفران خود کنید و زعفران بهتر رنگ دهد. در ابتدا به مقداری که نیاز دارید زعفران را داخل زعفران ساب بریزید و بسابید سپس درون یک ظرف کوچک زعفران سابیده شده را بریزید. بگذارید آب بجوشد و دو قاشق غذاخوری آب جوش را به آن افزوده و کناری بگذارید بعد از این که برنج خود را آبکش کردید و خواستید دم بگذارید ظرف حاوی زعفران را در وسط برنج فرو کنید و برنچ را دم بگذارید. با این روش یک تیر و دو نشان می زنید هم برنج دم می کشد و هم زعفران و زعفران بهتر رنگ می دهد و خوش رنگ تر می شود .

۴-سبزی پلو خوش آب و رنگ

یکی از راههای خوش رنگ کردن سبزی پلو استفاده از ادویه های مخصوص پلو است که در عطاری ها موجوده که می توانید در هنگام پخت غذا از آن استفاده کنید. اما یک روش دیگر هم استفاده از زردچوبه است هنگامی که شوید پلو یا سبزی پلو را درست می کنید به آب برنج مقداری زردچوبه اضافه کنید. با این کار رنگ سبزی پلو شما بسیار خوش رنگ می شود. می توانید در کنار سبزی پلویی یا شوید از تره کوهی خرد شده هم مقداری استفاده کنید تا عطر سبزی پلو شما تمام محله را بردارد .

۵-از بین بردن بوی بد ماشین لباسشویی

یک از وسایل بسیار کارآمد امروزی ماشین لباسشویی است اگر ماشین لباسشویی شما بوی بدی می دهد انجام این راهکار را به شما پیشنهاد می کنم . ماشین را با آب داغ و یک فنجان سرکه سفید در داخلش روشن کنید این کار کمک می کند که بوی بد ماشین از بین برود. با انجام این کار اگر ماشین لباسشویی شما آهک و کپک داشته باشد به از بین رفتن آنها کمک می شود و ماشین شما عمر طولانی تر خواهد داشت.

۶-بوی سوختگی برنج!

یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن زمان آشپزی رخ دهد سوختن غذا است اما با چند راهکار می توانید مشکل را تا حدود زیادی حل کنید. در ضمن نگران نباشید هر کسی که آشپزی را شروع کرده از ابتدا آشپز نبوده و ممکن است بارها غذا را سوزانده باشد. روش اول بعد از این که متوجه بوی سوختگی برنج شدید اصلا نگران نشوید یک تکه نان بردارید و روی برنج بگذارد و در قابلمه را ببندید و موقع سرو نان را بردارید. روش دوم یک عدد پیاز را پوست بگیرید و داخل قابلمه فرو کنید تا پیاز بوی سوختگی را به خود جذب کند و مشکل حل شود و در نهایت کمی صبر کنید تا نان یا پیاز بوی سوختگی را جذب کند و در این زمان با دود کردن اسفند یا عود یا استفاده از خوشبو کننده محیط خانه را خوشبو کنید و آثار بوی سوختگی را در منزل از بین ببریید تا هم از طعم غذا لذت بیشتری ببریید و هم اینکه استشمام بوی سوختگی باعث می شود احساس کنید در طعم غذا هم سوختگی وجود دارد.

۷- از بین بردن بوی تند فلفل از دست

وقتی فلفل های تند را خرد می کنیم بو و تندی آن روی دستهای ما می ماند و کافی است دستمان را نزدیک بینی ببریم تا تحریک شود و عطسه پشت عطسه. برای از بین بردن تندی که روی دست ایجاد شده و بوی آن  لازم است هنگام خرد کردن فلفل از قبل دستها را با کمی روغن چرب کنیم .

آخرین بروز رسانی در : جمعه 18 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.