روش های خلاقانه برای چیدمان قابلمه در آشپزخانه و کابینت
مدل گردنبند دونه برفی دخترانه + گردنبند دانه برف نماد چیست؟
مدل گردنبند دونه برفی مدل گردنبند دونه برفی یکی از اکسسوری های زیبای دخترانه است که بسیار شیک و ظریف می باشد و …
روش های هوشمندانه و خلاقانه برای چیدمان ادویه ها در آشپزخانه
چیدمان ادویه ها در آشپزخانه شما در حال حاضر یخچال و فریزر خود را بر اساس نوع غذا سازماندهی کرده اید، قابلمه ها …
از بین بردن رسوب کتری + تمیز کردن رسوب ضخیم کتری
از بین بردن رسوب کتری کتری که به طور مداوم استفاده می شود، در مدت زمان بسیار کوتاهی شروع به گچ گرفتن می …
چیدمان قابلمه در آشپزخانه
قابلمهها و تابهها جزء ضروری هر آشپزخانه هستند، اما نگهداری از آنها بسیار سخت است. بیشتر قابلمهها و تابهها برای یک کشوی آشپزخانه معمولی خیلی بزرگ هستند از آنجایی که قابلمهها و تابهها در اشکال و اندازههای بسیار زیادی وجود دارند، و احتمالاً میخواهید حداقل تا حدودی به اجاق گاز نزدیک شوند، این ایده های چیدمان قابلمه و تابه آشپزخانه شما را منظم تر می کند و آن را از بی نظمی نجات می دهد، از این که برای مشاهده روش های خلاقانه برای چیدمان قابلمه در آشپزخانه و کابینت با سایت داجان همراه هستید سپاسگزارم.
چیدمان قابلمه در آشپزخانه
با مرتب نگه داشتن ظروف آشپزی خود، آشپزخانه خود را به خوبی سازماندهی می کنید و اطمینان حاصل می کنید که به راحتی در دسترس هستند. ناگفته نماند که پس از آن سریع کنار گذاشته می شود و در نتیجه یک آشپزخانه مرتب و کاربردی به طور کلی ایجاد می شود.
۱. مجموعه فعلی خود را ارزیابی کنید
قبل از برنامه ریزی هر نوع سیستم سازمانی برای قابلمه و تابه خود، ابتدا باید همه ظرف ها را ببینید تا بدانید با چه چیزی لازم دارید. لوسی منسی، سازماندهنده حرفهای، میگوید: با بیرون آوردن همه چیز و قرار دادن آن روی یک سطح شروع کنید به این ترتیب میتوانید دقیقاً آنچه را که دارید ببینید و شروع کنید به بررسی اینکه کدام سیستمهای ذخیرهسازی ممکن است برای شما خوب کار کنند.
۲. آنچه را که واقعاً نیاز دارید، انجام دهید
اگر یک سرآشپز حرفه ای نباشید، به احتمال زیاد قابلمه ها و تابه های زیادی دارید. داشتن سه ماهیتابه زمانی که فقط از یک ماهیتابه استفاده می کنید راحت نیست این فقط بهم ریختگی است. یک تمیز کردن خوب باعث می شود وسایل غیر ضروری کاهش پیدا کند و فقط مواردی را که به طور مرتب از آنها استفاده می کنید باقی می ماند. اما کابورن، طراح آشپزخانه در هاروی جونز، میگوید: «داشتن یک قابلمه با اندازه خاص طعم غذای شما را بهتر نمیکند، بنابراین بیرحمانه رفتار کنید. “یک مجموعه کوچک ظروف پخت و پز به مراتب راحت تر نگهداری و سازماندهی می شود.” علاوه بر مقابله با چند مورد، به مواردی فکر کنید که به طور بالقوه می توانند برای ساده نگه داشتن کارها، هدف دوگانه ای داشته باشند مثل ظروف پختی که مستقیم از فر روی میز می روند.
۳. ظروف گاه به گاه را کنار بگذارید
در طول فرآیند ساده سازی، احتمالاً با قابلمه ها و تابه هایی روبرو خواهید شد که هر روز از آن ها استفاده نمی کنید، مواردی که ممکن است فقط گاهی استفاده کنید، مانند ظروف قابلمه بزرگ و سینی های پخت.
۴. قابلمه ها و تابه ها را در نزدیکی منطقه آشپزی قرار دهید
قرار دادن ظروف و تابه ها با دقت بسیار مهم است. چه در کشو باشند و چه در کابینت، قرار دادن آنها در نزدیکی اجاق گاز امکان دسترسی آسان هنگام پخت و پز را فراهم می کند، زمان هدر رفتن پیاده روی را کاهش می دهد و حس کلی تداوم را به اتاق اضافه می کند. ممکن است بخواهید آن ها را آویزان یا روی قفسهها قرار بگیرید تا راحتتر دسترسی داشته باشید، در حالی که در حال تجدید نظر در مورد ایده های چیدمان آشپزخانه هستید، همچنین ارزش دارد که اقلام آشپزخانه غیر مرتبط با پخت و پز مانند ظروف، ظروف شیشه ای و کارد و چنگال را دور از قابلمه و تابه خود قرار دهید.
۵. اختصاص فضا در یک کشو عمیق
یک کشوی عریض و عمیق به احتمال زیاد به شما این امکان را میدهد که همه قابلمهها و تابههای خود را در یک فضای در دسترس قرار دهید، که بسیار آسانتر از جستجو در پشت کابینت است به خصوص که تقریباً هر روز از آنها استفاده میکنید. کشوها واقعا می توانند برای سازماندهی و نگهداری قابلمه ها و تابه های شما مفید باشند. استفانی نیکس، طراح آشپزخانه در Neptune می گوید: واحدهای کشوی درجه بندی شده به شما این امکان را می دهند که درب ها را در کشوی کم عمق در بالا و قابلمه های عمیق تر در پایین قرار دهید. سازماندهی مناسب کشوهای آشپزخانه برای قابلمه و تابه واقعا می تواند نتیجه دهد. برای جلوگیری از لرزش هنگام باز و بسته کردن کشو، یک قفسه سینی داخلی را در نظر بگیرید تا دسترسی آسان و فضای اطراف هر مورد را فراهم کند. موارد عمودی و افقی در دسترس هستند، بنابراین می توانید از فضای کشو موجود برای بهترین اثر استفاده کنید. آستر کف کشو همچنین صدا را کاهش می دهد و از قابلمه ها و تابه ها در برابر خط و خش محافظت می کند. برای قابلمهها و تابههایی که کمتر استفاده میشوند، ممکن است بخواهید هنگام سازماندهی قفسههای انباری عمیق، فضایی را برای آنها در نظر بگیرید.
۶. یک کابینت گوشه ای را سفارشی کنید
سازماندهی کابینت های آشپزخانه و به خصوص کابینت های گوشه ای برای قابلمه ها و تابه ها می تواند بسیار دشوار باشد. دسترسی به آنها و نگهداری آنها بسیار دشوار است، اما اگر روی ایدههای هوشمندانه کابینت آشپزخانه سرمایهگذاری کنید، میتوانند به یکی از کاربردیترین مکانها برای نگهداری قابلمهها و تابههای شما تبدیل شوند.
۷. بر اساس اندازه در قفسه باز مرتب کنید
قفسه بندی آشپزخانه اوپن گزینه ای عالی برای سازماندهی قابلمه و تابه است و از نظر سرعت و دسترسی بسیار کارآمد است. به علاوه، زمانی که به درستی انجام شود، می تواند یک نقطه کانونی شیک در آشپزخانه شما ایجاد کند. شایان ذکر است که به نمایش گذاشتن همه چیز یک تعهد مداوم است. بسیار مهم است که همه چیز را مرتب نگه دارید. چیدمان قابلمه ها و تابه ها بر اساس اندازه و استفاده، نگهداری آسان است و حسی مرتب به آشپزخانه شما می بخشد. علاوه بر قفسههای باز با نمایش قابلمهها و تابههای خوشظاهر روی اجاق گاز، فرصتی برای طراحی ظاهری نیز وجود دارد.
۸. یک رویکرد حرفه ای داشته باشید
با آویزان کردن قابلمه و تابه از سقف از آشپزخانه سرآشپز الهام بگیرید. این یک راه موثر برای مرتب کردن آنها است، در حالی که فشار را از فضای کابینت شما کم می کند. گزینه های زیادی برای آویزان کردن وجود دارد که می تواند به عنوان یکی از ویژگی های اتاق دو چندان شود. دانیل بولر، مدیر Eggersmann انگلستان، میگوید: ریلهای قابلمه آنها را قادر میسازند از دیوار، کابینت یا جزیره آویزان شوند، در حالی که قفسه قابلمه گزینه خوبی برای ذخیرهسازی بلند است، دقیقاً مانند آنچه در یک آشپزخانه رستوران میبینید.
۹. درب ها را جداگانه ذخیره کنید
نگهداری قابلمه ها و تابه ها با درب، کارآمدترین استفاده از فضا نیست، چیزی که ارزش آن را دارد اگر قصد سازماندهی یک آشپزخانه کوچک را دارید. هیچ فرصتی برای انباشته شدن باقی نمی گذارد، به علاوه آنها می توانند به راحتی از هم جدا شوند و در نهایت در پشت کابینت در جایی گم شوند. کارشناسان توصیه می کنند که آنها را به طور جداگانه برای یک سیستم سازمانی قابل مدیریت تر به طور کلی ذخیره کنید. با یک طراح آشپزخانه در مورد نصب درج های سازمان دهنده سفارشی یا کشوهای داخلی برای نگهداری درب تابه صحبت کنید. یک قفسه در پشت درب کابینت نصب کنید که بتوانید دربها را داخل آن قرار دهید آنها را در مقابل همتای خود قرار دهید تا بتوانید سریع و آسان آنها را مطابقت دهید. اگر قابلمه ها و تابه ها را در کشوهای عمیق نگهداری می کنید، درب ها را به صورت عمودی در امتداد یک طرف قرار دهید و از میله های کششی برای جدا کردن آنها استفاده کنید.
۱۰. به طور معقول روی هم قرار دهید
وقتی قابلمهها و ماهیتابهها روی هم قرار میگیرند، برخورد با آنها ممکن است دشوار باشد. در حالت ایدهآل، میخواهید به طور کلی از انباشته شدن اجتناب کنید، اما نمیتوان انکار کرد که صرفهجویی در فضا است. برای به حداقل رساندن دردسر، یک سیستم انباشته کارآمد را اجرا کنید. اول، گروه بندی بر اساس استفاده ماهیتابهها، قابلمهها، ظروف قابلمه و غیره، سپس بر اساس اندازهها روی هم قرار دهید و از بزرگترین قسمت پایین شروع کنید. یکی را داخل دیگری قرار دهید، یا اگر فضای بلندی دارید، درب آن ها را نگه دارید اما آنها را وارونه کنید تا دسته به سمت پایین باشد. این باعث می شود که درب ها و ظرف ها کنار هم باشند حتما در بین هر قابلمه و تابه از محافظ برای جلوگیری از خراش استفاده کنید.
چگونه قابلمه ها و ماهیتابه ها را مرتب می کنید؟
برای سازماندهی منظم قابلمهها و تابهها، با کم کردن چند مورد، چیزهایی را که قبلاً به دست آوردهاید ساده کنید و اقلام دو منظوره را برای ایجاد مجموعهای کوچکتر و روزمره در اولویت قرار دهید. ظروف آشپزی را جداگانه نگهداری کنید.