5 اشتباه در چیدمان قاشق چنگال در کابینت آشپزخانه از نظر الین مایتوم
تمیز کردن ماشین لباسشویی با ترفندهای ساده و کاربردی
تمیز کردن ماشین لباسشویی روش های نظافت ماشین لباسشویی از جمله اطلاعات خانه داری کاربردی است که در هر خانه ای که ماشین …
جدیدترین چیدمان آشپزخانه شیک و مرتب با به روزترین کابینت ها
جدیدترین چیدمان آشپزخانه جدیدترین چیدمان آشپزخانه برای کسانی که دوست دارند یک آشپزخانه شیک و لاکچری و در عین حال مرتب و زیبا …
9 ترفند خانه داری تمیز کاری که باید بدانید
ترفند خانه داری تمیز کاری رسیدگی به کارهای هر روز خانه یکی از مشکلات هر روز خانمهاست که با دانستن این ۹ ترفند …
چیدمان قاشق چنگال در کابینت
چیدمان و نظم و ترتیب در تزیین آشپزخانه یک رکن اصلی است که به شما کمک می کند تا هر چیزی را به راحتی پیدا کنید و آشپزخانه کارآمدتری داشته باشید، برای مشاهده ۵ اشتباه در چیدمان قاشق چنگال در کابینت آشپزخانه در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
چیدمان قاشق چنگال
یک کشوی کارد و چنگال به زیبایی سازماندهی شده می تواند آشپزخانه را کارآمدتر کند. Elain Maytom، طراح ارشد نمایشگاه در Freedom Kitchens به ما میگوید چه کار اشتباهی انجام میدهیم، اما مهمتر از آن، چگونه آن را درست انجام دهیم.
۱- آنها از تقسیم کننده کشو استفاده نمی کنند “تفرقه بینداز و حکومت کن!”
الین می گوید. تقسیمکنندههایی مانند آنهایی که در سینیهای کشوی کارد و چنگال طراحی شدهاند، بهترین راه برای تفکیک اقلام در گروهبندیهای منطقی هستند و به راحتی همه چیز را در یک نگاه تشخیص میدهند. از درجهایی با تقسیمکنندههای متغیر استفاده کنید که شیک و مقرون به صرفه هستند و در داخل کشو نمیلغزند.» بسته به سبک کابینت خود، رنگها را متناسب با آن انتخاب کنید تا بهترین راهحل برای نیازهای شما باشد.
۲- آنها ظروف بیش از حد زیادی دارند
الین میگوید: «ما اغلب وقتی چیزی را گم میکنیم آن را جایگزین می کنیم، اما بعداً کالای قدیمی را پیدا میکنیم. او پیشنهاد می کند: «کارد و چنگال و ظروف را به دو دسته تقسیم کنید. آنهایی که دوست دارید و مرتباً از آنها استفاده می کنید (یا می توانید ببینید که در آینده از آنها استفاده می کنید) و آنهایی که هرگز پیش بینی نمی کنید از آنها استفاده کنید یا از ظاهر آنها خوشتان نمی آید زیرا با هیچ چیز دیگری مطابقت ندارد. الین می گوید: «وقتی صحبت از «کشوی آشغال» قدیمی می شود، بی رحم باشید. “آشپزخانه جای آن نیست – کشوهای آشپزخانه خود را فقط برای وسایل آشپزخانه رزرو کنید.” الین میگوید: «داشتن سه نوع پوستکن سیبزمینی یا درب بازکنهای بطری بیمعنی است – فقط ابزارهایی را انتخاب کنید که بهترین عملکرد را دارند و ظاهر خوبی دارند.»
۳- چیدمان گیج کننده است
چاقو، چنگال، قاشق از چپ به راست یا از راست به چپ؟ دستگیره در ابتدا یا رو به بیرون؟ اینها سوالاتی هستند که می توانند حتی مصمم ترین افراد را گیج کنند! الین میگوید: «در اینجا هیچ قانون سخت و سریعی وجود ندارد و این به محفظههای سینی کارد و چنگال شما نیز بستگی دارد. “با این حال، اکثر مردم به طور مستقیم از چپ به راست کار می کنند. اگر ترجیح می دهید همه چیز را به همان شکلی که میز چیدمان می کنید بچینید، سپس به دنبال آن بروید – چنگال ها در سمت چپ و به دنبال آن چاقوهایی با تیغه هایی که به سمت داخل (یا سمت چپ) هستند. به دنبال آن قاشق». همیشه منطقی است که دستگیرهها رو به بیرون و نزدیکترین آنها به شما باشد، بنابراین این چیزی است که هنگام بیرون آوردن آنها به آن دست میگیرید.»
۴- همه چیز را با هم می اندازند!
الین پیشنهاد میکند: «کشوی ظروف میتواند به سرعت با تمام اشکال عجیب و غریب مانند همزن تخممرغها و قاشقهای چوبی بیش از حد به هم ریخته و نامرتب شود، بنابراین داشتن تقسیمکنندهها در اینجا بسیار مفید است. دوباره همه دستهها رو به سمت شما قرار دهید و اقلام مشابه را در کنار هم قرار دهید – یعنی ظروف پخت را جدا از ظروف پخت و پز روزمره گروهبندی کنید. چاقوهای سرآشپز تیز بهتر است در یک بلوک چاقو نگهداری شوند تا از هر گونه تصادف یا صاف کردن تیغهها جلوگیری شود.
۵- اقلام بزرگ تمام فضا را اشغال می کنند
الین می گوید: «سعی کنید مواردی مشابه را در جایی که مناسب است با هم گروه بندی کنید. “به عنوان مثال، تی بگ چای باید جای اختصاصی خود را داشته باشند، و همچنین داشتن یک کشوی جداگانه برای فویل، روکش کاغذی و کاغذ پخت خوب است.”
۳ مرحله تا یک کشو کارد و چنگال عالی
ارزیابی :همه کارد و چنگالها، ظروف و هر گونه احتمالات و فرآوردههای دیگری را که در حال حاضر در کشوهای آشپزخانه خود ذخیره میکنید، با بیرون آوردن همه آنها، یک کشو، ارزیابی کنید.
مرتب سازی: به گروه بندی موارد مشابه مرتب کنید. هر چیزی را که واقعاً به آن نیاز ندارید ببخشید یا بفروشید – اگر اکنون از آن استفاده نکنید یا در آینده قصد استفاده از آن را ندارید، فقط فضا را هدر می دهید.
سازماندهی:اقلام خود را با تقسیمکنندهها در سینیهای کشو قرار دهید، تا جایی که ممکن است گروهها را کنار هم نگه دارید. با توجه به اندازه محفظه ها می توانید استثنا قائل شوید.