طرز تهیه پودر انبه خانگی و مخصوص برای سس فلافل
جدیدترین مدل گوشواره طلا شیک و دخترانه از نیوکالکشن های روز
جدیدترین مدل گوشواره طلا جدیدترین مدل گوشواره طلا را از نیوکالکشن های طلا و جواهر برای خانم شیک پسند و خوش سلیقه ایرانی …
فریز کردن باقالی + مدت زمان نگهداری باقلا پخته در فریزر
فریز کردن باقالی یکی از سبزیجاتی که فقط دوره محدودی در بازار موجوده باقالی است برای استفاده از آن می توانید باقالی را …
ادویه فلافل شامل چیست + اصلی ترین ادویه فلافل
ادویه فلافل فلافل یکی از غذاهای خوشمزه جنوب ایران است که از ادویه خاصی در آن استفاده می شود که مزه و طعم …
طرز تهیه پودر انبه
یکی از سس های خوشمزه مخصوص فلافل سس انبه است که با پودر انبه ساخته می شود که می توانید آن را در منزل آماده کنید این سس مخصوص جنوبی هاست و طعم و مزه خاصی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر انبه خانگی و مخصوص برای سس فلافل در ادامه با سایت داجان همراه باشید.
مواد لازم برای پودر انبه | |
انبه تازه و رسیده | به مقدار کافی |
طرز تهیه پودر انبه
مرحله اول
برای درست کردن پودر انبه ابتدا چند عدد انبه سالم و رسیده که خیلی پخته نشده باشد و با خرد کردن له نشود انتخاب کنید و تمیز بشویید بگذارید آبش برود و هسته آن را جدا کنید.
مرحله دوم
انبه را روی تخته آشپزخانه بگذارد و به صورت نواری و یا برش های نازک ببرید هر چقدر نازک تر باشد سرعت خشک شدن آن بیشتر است سپس روی یک سبد بچینید طوری که روی هم نباشند.
مرحله سوم
ظرف حاوی انبه را در مقابل نور خورشید قرار دهید تا خشک شوند و هر چند ساعت یکبار می توانید انبه ها را زیر و رو کنید تا زودتر خشک شوند استفاده از سبد باعث می شود زیر انبه ها هم هوا بخورد.
مرحله چهارم
بعد از چند روز انبه ها خشک می شوند و می توانید آن را جمع کنید و با آسیاب پودر نمایید فقط از خشک شدن کامل انبه ها مطمئن شوید و می توانید به صورت چیپس هم از آن ها استفاده نمایید.
خواص پودر انبه
پودر انبه برای هضم غذا مفید است و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش است و موجب تقویت قلب و عروق می گردد پودر انبه سرشار از آهن است.
طعم پودر انبه
پودر انبه طعمی ملایم و نزدیک به تند دارد و با آن می توانید سس خوشمزه و مطلوبی درست کنید که اغلب در فست فودی ها کنار فلافل سرو می شود. در تهیه سالاد، پاستا، ترشی انبه به عنوان ادویه ای گرم و معطر استفاده می شود.
طرز تهیه پودر انبه برای فلافل
مواد لازم برای سس انبه | |
سرکه سفید | دو سوم پیمانه |
پودر انبه | ١ قاشق سوپ خورى |
آب | یک دوم پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه پودر انبه برای فلافل
مرحله اول
وقتی پودر انبه را درست کردید می توانید در درست کردن سس برای فلافل از آن استفاده نماید، در ابتدا سرکه سفید و آب را در یک قابلمه کوچک ریخته و سپس پودر انبه را کم کم به آن می افزاییم.
مرحله دوم
بلافاصله قابلمه را روى حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و مرتب هم زده تا به جوش بیاید و غلیظ گردد بعد از حدود ١٠ دقیقه زمانی که غلظت سس مانند ماست رقیق شد آن را از روى اجاق گاز بردارید.
مرحله سوم
صبر کنید تا خنک شود، سس را بعد از خنک شدن در ظرف شیشه اى درب دار نگهدارى نمایید. این سس را مى توانید به مدت یکى دو ماه در یخچال نگهدارى کنید و در کنار فلافل خوشمزه سرو نمایید.