تشخیص هندوانه شیرین و قرمز +چطور بفهمیم هندوانه رسیده

تشخیص هندوانه شیرین و قرمز +چطور بفهمیم هندوانه رسیده

تشخیص هندوانه شیرین یکی از مشکلات خرید هندوانه این است که وقتی باز می شود متوجه می شویم که شیرین و قرمز نیست …

ساخت کاردستی با کاغذ آسان دخترانه و پسرانه برای مدرسه

ساخت کاردستی با کاغذ آسان دخترانه و پسرانه برای مدرسه

ساخت کاردستی با کاغذ ساخت کاردستی با کاغذ یکی از ساده ترین و در دسترس ترین کاردستی است که می توانید در موقع …

علت نرم شدن خیار شور + راهکار داشتن خیارشور ترد و خوشمزه

علت نرم شدن خیار شور + راهکار داشتن خیارشور ترد و خوشمزه

علت نرم شدن خیار شور خیار شور یکی از دورچین های خوشمزه کنار غذاهای ایرانی به ویژه غذاهای ساندویچی است اگر تا به …

خشک کردن انار

بهترین روش خشک کردن انار به صورت کامل برای چاشنی غذا انار خشک شده  کاربرد دانه انار خشک شده  طرز تهیه ناردونه انار  انار خشک شده تزیینی  فروش دانه انار خشک شده  با دانه انار چی درست کنم  چگونه انار خشک را رنگ کنیم  dry pomegranate  hkhv oa;

انار میوه بهشتی و خوشمزه پاییز و زمستان است این میوه جذاب را فقط در فصل سرما می توانید استفاده کنید با خشک کردن دانه های انار این فرصت را به خود می دهید تا در دیگر فصول سال هم از یک چاشنی خوشمزه در غذاهای خود بهره ببریید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله بهترین روش خشک کردن انار به صورت کامل برای چاشنی غذا در ادامه با سایت داجان همراه باشید.

خشک کردن انار

مرحله اول

برای خشک کردن انار در ابتدا انارها را تمیز بشویید و خشک کنید سپس از قسمت بالای انار یک برش می زنیم تا دانه های داخل انار را ببینیم سپس با توجه به خطوط سفید داخل انار روی پوست آن خط می اندازیم.

مرحله دوم

برای دانه کردن انار به آرامی انار را از روی شیارهای ایجاد شده باز کنید شبیه یک گل می شود آن را روی دست به صورت برعکس بگیرید طوری که دانه های انار روی دست باشد و با قاشق روی پوست آن بزنید.

بهترین روش خشک کردن انار به صورت کامل برای چاشنی غذا انار خشک شده  کاربرد دانه انار خشک شده  طرز تهیه ناردونه انار  انار خشک شده تزیینی  فروش دانه انار خشک شده  با دانه انار چی درست کنم  چگونه انار خشک را رنگ کنیم  dry pomegranate  hkhv oa;

مرحله سوم

قاشق چوبی گزینه بهتری است و با این کار دانه های انار به سادگی و سرعت از پوست جدا می شود برای خشک کردن دانه های انار می توانید از میوه خشک کن یا فر یا آفتاب استفاده کنید.

خشک کردن انار با میوه خشک کن

روی سینی میوه خشک کن کاغذ روغنی قرار می دهیم و دانه های انار را روی آن پخش می کنیم و دستگاه را روی دمای ۶۵ درجه روشن می کنیم حدود ۱۲ ساعت زمان لازم است تا دانه های انار خشک شوند و باید دو ساعتی یک بار دانه ها را زیر و رو کنید تا کاملا خشک شوند مدت زمان خشک شدن دانه ها به آب دار بودن انار مربوط است هر چه انار آب دار تر باشد دیرتر خشک می شود بعد از خشک شدن از دستگاه خارج کرده و در ظرف دردار تا ۶ ماه قابل نگهداری است.

خشک کردن انار با آفتاب

بعد از دانه کردن انارها آن ها را در مقابل آفتاب می گذاریم در این روش چند روز طول می کشد تا انارها کاملا خشک شوند روی آن ها یک توری نازک بیاندازید تا گرد و غبار روی دانه ها ننشیند و مواظب باشید حشرات وارد آن نشوند و هر چند ساعت یک بار زیر و رو کنید تا هوا به همه جای دانه های انار برسد.

خشک کردن انار با فر

دانه های انار را در سینی پخش کنید و دمای فر یا ماکروفر را خیلی کم بگذارید و بهتر است درب فر را نیم باز قرار دهید و دو ساعت یک بار زیر و رو کنید تا خشک شوند.

بهترین روش خشک کردن انار به صورت کامل برای چاشنی غذا انار خشک شده  کاربرد دانه انار خشک شده  طرز تهیه ناردونه انار  انار خشک شده تزیینی  فروش دانه انار خشک شده  با دانه انار چی درست کنم  چگونه انار خشک را رنگ کنیم  dry pomegranate  hkhv oa;

کاربرد دانه انار خشک شده

دانه انار خشک را می توانید در غذاهایی مثل: مرغ ترش، کتلت، کوکو، خورش اناردون، ماهی شکم پر و مرغ شکم پر و همین طور دسر و کیک های زمستانی استفاده نمایید و از طعم خوشمزه و بی نظیر انار در فصل های دیگر هم استفاده کنید و لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 13 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.