چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم

چگونه سریع آشپزی کنیم وقتی زمان کافی نداریم

 آشپزی سریع آشپزی به معنای واقعی کلمه یک هنر است که با دستهایت عاشقانه غذایی را بپزید که دیگران از خوردنش لذت ببرند در …

طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه و خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه سس آلفردو خوشمزه و خانگی به روش رستورانی

طرز تهیه سس آلفردو سس آلفردو یک سس خوشمزه است که بیشتر برای انواع پاستا استفاده می شود و می توانید این سس …

عکس دختر کارتونی زیبا و فانتزی برای پروفایل اینستا و تلگرام

عکس دختر کارتونی زیبا و فانتزی برای پروفایل اینستا و تلگرام

عکس دختر کارتونی عکس دختر کارتونی از دنیای انیمیشن ها و هوش مصنوعی می تواند ایده بامزه ای برای پروفایل شما باشد، از …

 بهترین روش خیس کردن برنج

 بهترین روش خیس کردن برنج برنج چند ساعت خیس بخوره نی نی سایت مقدار نمک برای خیساندن برنج برنج را با اب سرد خیس کنیم یا گرم طرز پخت برنج خیس خورده مقدار نمک برای خیساندن برنج نی نی سایت خیساندن برنج بدون نمک برنج شمالی چند ساعت باید خیس بخورد برنج هندی چند ساعت باید خیس بخورد

برای داشتن یک برنج دون دون و خوشمزه باید یاد بگیری برنج را به روش درست در آب بخیسانید در این آموزش یک روش عالی را با شما به اشتراک می گذارم، از این که برای مشاهده بهترین روش خیس کردن برنج برای یک پلوی دانه دانه و قد بلند در ادامه با سایت داجان همراه می شوید سپاسگزارم.

بهترین روش خیس کردن برنج

مرحله اول

برای خیساندن برنج و درست کردن یک پلو رستورانی خوشمزه لازم است که نکاتی را بدانید در ابتدا به اندازه نیاز از برنج پیمانه کنید و در یک کاسه بریزید سپس سه بار بشویید این کار باعث می شود که نشاسته برنج کاملا شسته شود در ادامه در یک ظرف آب بریزید.

 بهترین روش خیس کردن برنج برنج چند ساعت خیس بخوره نی نی سایت مقدار نمک برای خیساندن برنج برنج را با اب سرد خیس کنیم یا گرم طرز پخت برنج خیس خورده مقدار نمک برای خیساندن برنج نی نی سایت خیساندن برنج بدون نمک برنج شمالی چند ساعت باید خیس بخورد برنج هندی چند ساعت باید خیس بخورد

مرحله دوم

به آب، نمک فراوان اضافه کنید و هم بزنید سپس صبر کنید تا ته نشین شود به اصلاح نمک اشباع شود در ادامه آب و نمک را به برنج اضافه کنید تا حسابی قد بکشد برای خیساندن هم معمولا ۳ تا ۴ ساعت کافی است.

نکات

برنج طبع سردی دارد و گذاشتن آن در آب و نمک باعث می شود سردی آن کم شود.

بعد از خیساندن، برنج را باید آبکش کنید چون نمک زیادی دارد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 15 فروردین 1403
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام داجان و لینک مستقیم بلا مانع است.